Άρης Μπαρτζώκας: Το νόμιμο και το ηθικό

Η νέα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στη ΔΕΥΑΙ που λειτουργεί ακόμη με την παλιά σύνθεση, προκαλεί την αντίδραση του Άρη Μπαρτζώκα που έχει οριστεί νέος πρόεδρος.

Ένα από τα μείζονα θέματα που περιλαμβάνει η ημερήσια διάταξη είναι η ανάθεση της διαχείρισης της λυματολάσπης, ζήτημα που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της παράταξης του Μωυσή Ελισάφ, εν μέσω του θέρους, όταν προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός.

Ο Άρης Μπαρτζώκας, με μία λιτή ανακοίνωση, επισημαίνει ότι το νόμιμο δεν είναι και ηθικό.

Αναλυτικά αναφέρει:

Το να συνεδριάζει το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΙ την 30η Αυγούστου, ημέρα ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, είναι μεν νόμιμο αλλά είναι αμφίβολο αν είναι ηθικό.

Το να περιλαμβάνει η ημερήσια διάταξη πολύ σοβαρά θέματα τα οποία δεσμεύουν το επόμενο Δ.Σ., όπως η εθελούσια έξοδος στελεχών της – χωρίς μάλιστα την απαραίτητη διαπραγμάτευση – πολλά εκ των οποίων μπορεί να είναι απολύτως απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία της, είναι επίσης αμφίβολο αν είναι ηθικό.

Το να ενημερώνει όμως ο απερχόμενος Αντιπρόεδρος τον μέλλοντα Πρόεδρο επί τρίωρο για την κατάσταση στης Επιχείρησης, να του υπόσχεται ότι στο επόμενο Δ.Σ. θα συζητηθούν μόνο δευτερεύοντα θέματα επείγουσας σημασίας και την επομένη ημέρα να κυκλοφορεί ημερήσια διάταξη με θέμα την αποκομιδή της λυματολάσπης, μάλλον είναι πολιτικά ανήθικο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ