Αργεντίνικο τάνγκο στο υπαίθριο της ΕΗΜ

Με τη σφραγίδα της παγκοσμίου φήμης Αργεντινής χορεύτριας και χορογράφου Natalia Ηills, η χορευτική παράσταση «Buenos Tangos – Romperel Piso» που ενσωματώνει την αληθινή ιστορία του αργεντίνικου πάθους κάνει στάση στα Γιάννινα.

Μία και μοναδική παράσταση, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, την Παρασκευή 20 Ιουλίου στις εννιάμισι το βράδυ.

Οι κορυφαίοι χορευτές της «Compania Τangueros Del Sur» συμπράττουν με το Tango Acropolis και αναβιώνουν τη σπάνια σύλληψη της ιδέας της χορογράφου Natalia Ηills για τη μαγική χορευτική εξέλιξη του τάνγκο. Από τους αφρικανικούς ρυθμούς και τα μουσικά ερεθίσματα των μεταναστών, γεννιέται η ανάγκη της αγκαλιάς, το πάθος για συντροφικότητα και έρωτα, σχέσεις που μετουσιώνονται, επί σκηνής, σε μουσική και χορό.

Με δέκα κορυφαίους χορευτές να βρίσκονται στη σκηνή σε όλη τη διάρκεια της παράστασης και με τη συνοδεία επταμελούς ζωντανής ορχήστρας που διευθύνει ο μεγάλος Αργεντινός συνθέτης Paticio Villlarejo, οι λάτρεις του αργεντίνικου πάθους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πραγματική αίσθηση του τάνγκο και να ζήσουν από κοντά ένα μοναδικό χορευτικό θέαμα, για πρώτη φορά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ