Απρόκλητη αστυνομική βία καταγγέλλει το ΚΚΕ

igoumenitsa vradi

Η Τομεακή Επιτροπή Θεσπρωτίας του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσεις της ΚΝΕ, καταγγέλλουν το γεγονός της απρόκλητης βίας από την ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος εναντίον μιας ομάδας νέων απέναντι από την παιδική χαρά με το πρόσχημα του συγχρωτισμού και της παραβίασης του ωραρίου.

«Το περιστατικό αυτό δεν είναι τυχαίο, ούτε μεμονωμένο γεγονός δεν αποτελεί παρέκκλιση ορισμένων αστυνομικών. Ο λαός δεν πρέπει να ξεχάσει ότι το έδαφος για την ένταση της κρατικής καταστολής στρώνεται χρόνια τώρα από όλες τις αστικές κυβερνήσεις, με τους νόμους που ψηφίζουν, δίνοντας ο ένας την αντιλαϊκή σκυτάλη στον άλλο. Ότι όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, έχουν βάλει το λιθαράκι τους σε αυτήν την κατεύθυνση.

Είναι το αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζεται και από την σημερινή κυβέρνηση η οποία αφήνει αθωράκιστο το δημόσιο σύστημα υγείας, μειώνει τις δαπάνες για την υγεία την ίδια ώρα που δίνει δωράκια στους κλινικάρχες και επιχειρηματικούς ομίλους, δεν παίρνει  κανένα ουσιαστικό μέτρο για την προστασία της υγεία μας, ενοχοποιεί τον λαό και ιδιαίτερα την νεολαία για τα αποτελέσματα της πανδημίας» σημειώνει στην ανακοίνωση.

Η Τ.Ε Θεσπρωτίας του ΚΚΕ και οι ΟΒ της ΚΝΕ καλεί το λαό της πόλης να διεκδικήσει μέτρα για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων του, να ορθώσει το αγωνιστικό του ανάστημα στην ένταση της καταστολής που συνοδεύει την αντιλαϊκή πολιτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ