Αποχαιρετισμός και ευχαριστίες

Με ανοιχτή επιστολή του ο Φίλιππας Τσουμάνη ευχαριστεί τον ΟΚΠΑΠΑ, τους εργαζόμενους και όλους όσους συνεργάστηκε κατά τα εννιά χρόνια της Προεδρίας του.

Ο Φίλιππας Τσουμάνης υπήρξε ο πρώτος πρόεδρος του Οργανισμού και σε μία περίοδο εξαιρετικά δύσκολη και με έντονα τα κοινωνικά προβλήματα προχώρησε στην ίδρυση δομών που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και την στήριξη  των ευπαθών ομάδων.

«Τα εννέα χρόνια που πέρασαν είχαμε όλοι μας –διοίκηση και εργαζόμενοι-  έναν κοινό στόχο και δώσαμε έναν ωραίο αγώνα. Όλα όσα καταφέραμε ήταν αποτέλεσμα του σωστού προγραμματισμού, της καλής οργάνωσης, της συλλογικής προσπάθειας αλλά και της σκληρής δουλειάς όλων. Πιστεύουμε ότι πετύχαμε πολλά πράγματα στον τομέα της Κοινωνικής προστασίας και σήμερα μπορούμε και αισθανόμαστε υπερήφανοι για το έργο που επιτελέσαμε.

Ευχαριστώ θερμά όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την αγαστή συνεργασία που είχαμε αλλά και την συναίνεση που επικράτησε στο Διοικητικό Συμβούλιο, η συντριπτική πλειοψηφία των αποφάσεων του οποίου ήταν ομόφωνες. Αυτό προφανώς καθόρισε και την πορεία του έργου του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.».

Οφείλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τις θερμές ευχαριστίες μου προς όλους τους υπαλλήλους του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, η οποία ήταν ταυτόχρονα αποδοτική και δημιουργική σε όλους τους τομείς δράσης που ανέπτυξε ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.». Χωρίς την δική τους συμβολή θα ήταν αδύνατον να στηθεί το δίχτυ προστασίας που απλώσαμε προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας.

Οφείλουμε ακόμα να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες, τις τοπικές αρχές, τους φορείς και τις τοπικές επιχειρήσεις που στήριξαν με πολλούς τρόπους τις δομές και το έργο μας. Ευχαριστούμε επίσης τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την καλή συνεργασία που είχαμε και την στήριξη που παρείχαν στο έργο μας.

Θα ήθελα να ευχηθώ στον νέο Πρόεδρο και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που αναλαμβάνουν τις επόμενες ημέρες, καλή θητεία και καλή δύναμη στο έργο τους, όντας βέβαιος ότι υπάρχει μια σοβαρή δουλειά που έγινε μέχρι σήμερα και θα συνεχιστεί για το καλό της πόλης και των συμπολιτών που είναι ωφελούμενοι των δομών του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.», αναφέρει ο κ. Τσουμάνης.

Τους αποχαιρετώ όλους με πολλή αγάπη και πάντα θα θυμάμαι με νοσταλγία αυτή την κοινή δημιουργική και ελπιδοφόρα πορεία των εννέα χρόνων του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ