Απουσίες με νόημα από το Περιφερειακό Συμβούλιο

PERIF_SYMBOYLIO_KTHNΟι ραγδαίες εξελίξεις στην γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη είχαν ως φυσικό επακόλουθο να περάσει σε δεύτερη μοίρα η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την ιδιωτικοποίηση της εταιρίας.

Κάτω από διαφορετικές συνθήκες, η συνεδρίαση αυτή θα έμενε για αρκετές ημέρες στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, όχι μόνο για όσα συνέβησαν και όσα ακούστηκαν, αλλά και για τα προβλήματα που αρχίζουν να γίνονται σιγά σιγά εμφανή στην παράταξη της πλειοψηφίας.

Οι απουσίες περιφερειακών συμβούλων της Αξιοβίωτης Ανάπτυξης δεν ήταν λίγες. Μπορεί κάποιες να ήταν τυχαίες και συμπτωματικές όμως οι περισσότερες υπήρξαν απολύτως συνειδητές, όπως ακριβώς είχε συμβεί και λίγες ώρες νωρίτερα, στη συνεδρίαση της παράταξης.

Να σημειωθεί ότι από τους 31 συμβούλους παρόντες στην κρίσιμη ψηφοφορία ήταν μόλις 17!!!

Η περίοδος «ενός ανδρός αρχή» έχει παρέλθει οριστικά, σημειώνουν αρκετοί από αυτούς και συμπληρώνουν με νόημα μετά από όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση ότι δεν θα ήθελαν με τίποτα να έχουν απέναντί τους οργισμένους κτηνοτρόφους να τους αποκαλούν προδότες, χωρίς να φέρουν καμία ευθύνη.

Οι χειρισμοί του Περιφερειάρχη στην υπόθεση της Δωδώνης, είναι ίσως η αφορμή για να αναδειχθούν κι άλλα προβλήματα που επί πολύ καιρό έμπαιναν κάτω από το χαλί.

Και επειδή η κατάσταση είναι τεταμένη, αρκετοί βρήκαν ακόμη μία αφορμή για να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους. Και την έδωσε πάλι ο ίδιος ο κ. Καχριμάνης, με την δημοσιοποίηση της συνάντησής του στο Μέτσοβο με τον Υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη. Από ανεπίσημη την κατέστησε επίσημη και το γεγονός ότι έγινε ερήμην των περισσοτέρων μελών της παράταξής του, το μόνο που κάνει είναι να ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ