Αποσωληνώθηκε ο τετράχρονος, χαμόγελα αισιοδοξίας

paidi nosokomeio

Χαμόγελα αισιοδοξίας για τον τετράχρονο από την Άρτα ο οποίος αποσωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού στο Ρίο.

Ο μικρός τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε μέσα στο σπίτι του. Λόγω της εγκεφαλικής αιμορραγίας που υπέστη διακομίσθηκε στη ΜΕΘ Παίδων.

Μιλώντας στο tempo24.news, ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο Ανδρέας Ηλιάδης, είπε πως το παιδάκι αποσωληνώθηκε σήμερα και πως ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα. Πρόσθεσε δε πως είχε επικοινωνία με τους γιατρούς, ωστόσο θα παραμείνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας τις επόμενες ώρες για παρακολούθηση.

«Τα καταφέραμε. Ο μικρός μας ασθενής σήμερα μας έκανε να χαμογελάσουμε. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα επιστρέψει στην αγκαλιά των γονιών του», ανέφερε στο tempo24 ο Ανδρέας Ηλιάδης.

Ενδιαφέρον  για την πορεία της υγείας του μικρού αγοριού επέδειξε τις τελευταίες ώρες και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης. Ο κ. Καρβέλης είχε και σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη και ενημερώθηκε ότι το αγοράκι αποσωληνώθηκε.

Με πληροφορίες από tempo24.news

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ