Απορρίφθηκαν οι προσφυγές για τα led

adromos led

Στη Διαύγεια αναρτήθηκε η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με την οποία απορρίφθηκαν οι προσφυγές που είχαν κατατεθεί από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Ιωαννιτών κατά της απόφασης που είχε λάβει η Οικονομική Επιτροπή ώστε να προχωρήσει η προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης.

Πρόκειται για τα περίφημα led στο Δήμο Ιωαννιτών που μέχρι τώρα έχουν προκαλέσει αντιπαραθέσεις και εντάσεις μεταξύ Δημοτικής Αρχής και αντιπολίτευσης.

Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης δεν αποδέχθηκε τους ισχυρισμούς που είχαν διατυπώσει οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης μετά την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ενώ προχώρησε και στην ακύρωση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε ληφθεί τον Ιούλιο.

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση είχε υπερψηφιστεί η κοινή πρόταση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, ο Συντονιστής ωστόσο έκρινε ότι το σώμα ήταν αναρμόδιο για την λήψη της.

Σημειώνεται ότι πριν μερικές ημέρες η Προγραμματική Σύμβαση Δήμου και Περιφέρειας πήρε πράσινο φως από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ