Αποκτά Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο

preveza4Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για τη δημιουργία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στην Πρέβεζα, καθώς στον ορισμό του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, προχωρά τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας.

Τη διαδικασία αυτή θα ακολουθήσει η παράδοση –παραλαβή του Φορέα, από την Λιμενική Επιτροπή προς το Δήμο, ο οποίος στο εξής θα διαχειρίζεται την συγκεκριμένη ζώνη.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστο Μπαΐλη το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο θα έχει συγκροτηθεί σε ένα περίπου μήνα σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα, που έχει θέσει το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο κ. Μπαΐλης επισημαίνει ότι η απόδοση των Λιμενικών Ταμείων στους Δήμους ήταν ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, των προηγούμενων δημοτικών αρχών αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης γενικότερα. «Εμείς θα συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην περαιτέρω αναβάθμιση της παραλιακής ζώνης, δίνοντας έμφαση τόσο στην τουριστική όσο και στην εμπορική ανάπτυξη του λιμανιού» τονίζει ο Δήμαρχος Πρέβεζας. Συμπληρώνει δε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου θα έχει επαφές με όλους τους φορείς, ενώ θα είναι «ανοιχτό» σε προτάσεις και υποδείξεις που θα γίνουν από την τοπική κοινωνία έτσι ώστε , ο νέος φορέας να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το Δήμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ