Αποφεύχθηκε ατύχημα στην Πρέβεζα – Κατέρρευσε τμήμα του τοίχου στο νεκροταφείο

oixos katarreusi

Σημαντικές ζημιές υπέστη τμήμα του περιμετρικού τοίχου στο νεκροταφείο της Πρέβεζας, όταν ένα κομμάτι του κατέρρευσε, σκορπίζοντας πέτρες και μπάζα στο πεζοδρόμιο και το οδόστρωμα.

Η πτώση του τοίχου αποδίδεται πιθανότατα στην παλαιότητα της κατασκευής και στις πρόσφατες βροχοπτώσεις, που φαίνεται να επιδείνωσαν τη στατικότητα του σημείου. Ευτυχώς, την ώρα της κατάρρευσης δεν υπήρχε διέλευση πεζών, αποτρέποντας πιθανό ατύχημα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πρέβεζας καλούνται άμεσα να προχωρήσουν σε απομάκρυνση των μπάζων και στην αποκατάσταση του τοίχου, προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα.

Κάτοικοι της περιοχής επισημαίνουν ότι ο υπόλοιπος τοίχος παρουσιάζει επίσης φθορές, γεγονός που δημιουργεί κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια και υπογραμμίζουν την ανάγκη για άμεση συντήρηση.