Αποφάσεις νέων έργων από την Περιφέρεια Ηπείρου

PERIFEREIA HPEIROY 27 6

Τη διενέργεια ανοικτού δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών για την Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοσίων Κτιρίων και Εγκαταστάσεων στην Περιφέρεια Ηπείρου, με προϋπολογισμό 228.145,16 ευρώ πλέον ΦΠΑ, ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή. Η μελέτη θα εκπονηθεί στο πλαίσιο του Μηχανισμού ELENA.

Ανάδοχος για τη μελέτη αρδευτικού μέσου ρου Καλαμά

Το μελετητικό σχήμα “ADT- ΩΜΕΓΑ Α.Τ.Ε.”- “ECO- CONSULANTS S.A.” αναδείχτηκε σήμερα από την Οικονομική Επιτροπή ανάδοχος για την εκπόνηση της Μελέτης του αρδευτικού έργου μέσω ρου Καλαμά. Η προεκτιμώμενη αμοιβή ανερχόταν σε 245.149,79 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).

Ανάδοχοι για έργα αποκατάστασης βατότητας

Η Οικονομική Επιτροπή ανέδειξε αναδόχους για τα εξής οδικά έργα:
⦁ Αντικατάσταση προσβάσεων σε παρακείμενες ιδιοκτησίες στην επ. οδό Ζωοδόχος- Λύγγος Π.Ε. Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 60.000 ευρώ. Ανάδοχος “ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΚΕ”.
⦁ Αποκατάσταση βατότητας στο δρόμο Αθαμάνιο- Θεοδώριανα Π.Ε. Άρτας, προϋπολογισμού 30.000 ευρώ. Ανάδοχος Βασίλειος Θωμάς & ΣΙΑ Ο.Ε.

Δημοπρατήσεις νέων οδικών έργων

Τρία νέα έργα για τη βελτίωση και αποκατάσταση ζημιών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, πρόκειται να δημοπρατηθούν τις επόμενες ημέρες, μετά τις αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή. Πρόκειται για τα εξής:

⦁ Βελτίωση – ασφαλτόστρωση επ. οδού Παλαιοχώρι- Σιρράκου- Κοτομίστα, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.
⦁ Βελτίωση- ασφαλτόστρωση 36ης επ. οδού Δίστρατο- Βασιλίτσα, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.
⦁ Αποκατάσταση της 12ης επαρχιακής οδού προς Λίππα, προϋπολογισμού 105.000 ευρώ.

Αποκαταστάσεις ζημιών αντλιοστασίων ΤΟΕΒ

Την κάλυψη του κόστους αποκατάστασης ζημιών που σημειώθηκαν στα αντλιοστάσια των ΤΟΕΒ Αχέροντα- Γλυκής και Πεδιάδος Παραμυθιάς ανέλαβε η Περιφέρεια, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αγρότες την τρέχουσα θερινή περίοδο. Συγκεκριμένα με σημερινές αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, εγκρίθηκε η προμήθεια μετασχηματιστή για το αντλιοστάσιο Γλυκής και πυκνωτών του πρώτου ΤΟΕΒ, συνολικού κόστους 24.306,8 ευρώ και η αντικατάσταση του πίνακα Μέσης τάσης αντλιοστασίου Γλυκής και πίνακα προστασίας μετασχηματιστών του ΤΟΕΒ Πεδιάδας Παραμυθιάς, συνολικού προϋπολογισμού 24.428 ευρώ.

Η Οικονομική Επιτροπή ανέδειξε επίσης τον ανάδοχο (Γεώργιο Μαπαζούκη) του έργου για τη συντήρηση και αποκατάσταση ζημιών στο ιχθυοτροφείο λιμνοθάλασσας Λογαρού προϋπολογισμού 10.000 ευρώ.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ