Αποδοκιμάστηκε στην Ηγουμενίτσα η Ντόρα Μπακογιάννη-Επίθεση της ΔΗΣΥ στην Αριστερά

NTORA_HGΑντιμέτωπη με πολίτες που την αποδοκίμασαν και φώναξαν συνθήματα εναντίον των πολιτικών αλλά και των σκληρών μέτρων οικονομικής λιτότητας βρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κατά την επίσκεψή της στην Ηγουμενίτσα.

Οι πολίτες αποδοκίμασαν την κ. Μπακογιάννη τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδό της από το Δημαρχείο ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνονταν και ο γιος παλιού βουλευτή του Νομού Θεσπρωτίας.

Ένα εικοσιτετράωρο αργότερα, στο στόχαστρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας βρέθηκε και πάλι η αριστερά, μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα, όταν ομάδα πολιτών αποδοκίμασε την Ντόρα Μπακογιάννη.

«Η πρακτική κομμάτων της αριστεράς, με ελάχιστα μέλη τους να οργανώνουν διαμαρτυρίες εναντίον της δράσης άλλων πολιτικών κομμάτων, καπηλευόμενοι την όποια κοινωνική δυσαρέσκεια, είναι επικίνδυνη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος.

«Κατά την επίσκεψη της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη στην Ηγουμενίτσα, έξω από το δημαρχείο της πόλης, τέσσερα οργανωμένα μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα αποδοκιμασίας από δήθεν αγανακτισμένους πολίτες» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

 «Κάποιοι φαίνεται ότι θεωρούν ότι δικαίωμα λόγου και πολιτικής δράσης έχεις μόνο όταν δηλώνεις αριστερός. Παράλληλα το μιντιακό σύστημα παίζει το παιχνίδι τους, αναπαράγοντας φήμες και πληροφορίες, χωρίς να αναφέρει τα πραγματικά γεγονότα δημιουργώντας έτσι ψευδείς εντυπώσεις.

Η Δημοκρατική Συμμαχία και τα μέλη της, δεν πρόκειται να καμφθούν από αυτές τις πρακτικές και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για να αλλάξει ο τρόπος που γίνεται η πολιτική στην Ελλάδα» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ