Αποχωρεί από τη ΝΕ, στηρίζει Ανδρουλάκη

lantavos

Δημόσια θέση υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Ανδρουλάκη πήρε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Άλκης Λάνταβος. Με την δήλωσή του επίσης κάνει γνωστό ότι με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας ολοκληρώνεται και ο δικός του κύκλος και αποχωρεί από την θέση του Γραμματέα.

Όπως αναφέρει ο Γραμματέας της ΝΕ «ο  Νίκος Ανδρουλάκης εκπροσωπεί την ανάγκη για ανανέωση και ανάδειξη νέων στελεχών, χωρίς εξαρτήσεις και βαρίδια από παλαιοκομματικές πρακτικές και νοοτροπίες, που πλήγωσαν τη σχέση μας με τους πολίτες, έχει την θέληση διαθέτοντας Ευρωπαϊκή εμπειρία να προχωρήσει στις απαραίτητες τομές απέναντι σε όσους κρατάνε την χώρα μας δεμένη πολλά χρόνια πίσω, με ένα νέο σύγχρονο, ανοικτό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα που θα λειτουργεί με εσωτερική δημοκρατία και διαφάνεια .

Όλα αυτά αποτελούν την καλύτερη επιλογή για την νέα γενιά, την  γενιά της κρίσης για το μέλλον της χώρας και της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης».

Σχετικά με την απόφαση της αποχώρησής του αναφέρει ότι «πρέπει να ανοίξουμε ορίζοντες για νέους ανθρώπους οι οποίοι με το νέο πρόεδρο θα μπορέσουν να οδηγήσουν το κόμμα σε νικηφόρους αγώνες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ