Από τις επισκέψεις της Τατιάνας Καλογιάννη

kalogianni episkepseis

Η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της Παράταξης Ιωάννινα_2023 επισκέφθηκε Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου.

Η κ. Καλογιάννη περιόδευσε σε οδούς της Ανατολής, διασταυρώθηκε με πολλούς συνδημότες και συζήτησε μαζί τους για τα θέματα που τους απασχολούν στην περιοχή αυτή.

Επίσης επισκέφτηκε τον Πλάτανο, τον Κατσικά και το Κουτσελιό.

Στις συζητήσεις με τους κατοίκους των περιοχών αυτών αναδείχθηκαν τα προβλήματα και  καταδείχθηκε η επιθυμία τους να αλλάξουν σύντομα, πολλές προβληματικές καταστάσεις που υφίστανται στον Δήμο μας.

Η Τατιάνα Καλογιάννη τους ενημέρωσε για τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης Ιωάννινα_2023, εξηγώντας ότι αυτές αποτελούν και δέσμευση για υλοποίηση, ώστε να αλλάξει δραστικά και προς το καλύτερο η καθημερινή τους ζωή και να εξασφαλιστεί η σταδιακή ανάδειξη των περιοχών αυτών, ενώ τόνισε ότι καθοριστικός παράγοντας για να συμβούν αυτά είναι ο ενεργός ρόλος όλων των συνδημοτών, αλλά και η επιλογή των προσώπων που θα τους εκπροσωπήσουν την επόμενη περίοδο στη δημοτική Αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ