Από τις 2 Ιουνίου οι εγγραφές στους παιδικούς των Ιωαννίνων

PAIDIKOS KARD

PAIDIKOS KARD

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής, «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών ανακοινώνει ότι οι αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών για τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών για το σχολικό έτος 2015-2016 θα υποβάλλονται από 2 Ιουνίου έως και 30 Ιουνίου και ώρες 9:30 πμ – 13:00μμ.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στους Σταθμούς στους οποίους ανήκουν οι ενδιαφερόμενοι, σύμφωνα με τα γεωγραφικά όρια των Σταθμών τα οποία είναι αναρτημένα στο site του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. και σε κάθε Παιδικό ή Βρεφονηπιακό σταθμό.

Για τις εγγραφές και επανεγγραφές ισχύουν τα εξής:
1. Τα γεωγραφικά όρια που ισχύουν για κάθε Παιδικό και Βρεφονηπιακό Σταθμό θα τηρηθούν απαράβατα.

2. Εμπρόθεσμες αιτήσεις θα είναι όσες υποβληθούν από 2 Ιουνίου έως και 30 Ιουνίου 2015 και ώρες από 9:30πμ έως 13:00μμ. Για τις Νέες Εγγραφές ισχύουν τα εξής:

3. Τα πρώτα αποτελέσματα – πίνακες μοριοδότησης- θα ανακοινωθούν στις 20 Ιουλίου 2015.

4. Οι ενστάσεις επί της μοριοδότησης, θα υποβάλλονται από 23 Ιουλίου 2015 έως και 29 Ιουλίου 2015.

5. Τα τελικά αποτελέσματα -πίνακες μοριοδότησης- επί των ενστάσεων θα ανακοινωθούν περίπου μετά τις 20 Αυγούστου (σε σχέση με το ΕΣΠΑ).

6. Το όριο ηλικίας των παιδιών που θα φιλοξενηθούν στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς είναι από 18 μηνών έως την εγγραφή τους στο Νηπιαγωγείο.

7. Στα βρεφικά τμήματα θα φιλοξενηθούν παιδιά ηλικίας από 18 μηνών έως 30 μηνών.

8. Στα παιδικά τμήματα θα φιλοξενηθούν παιδιά ηλικίας από 2,5 ετών (με απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν αγωγή τουαλέτας) έως την εγγραφή τους στο Νηπιαγωγείο.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ