Από την προεκλογική κίνηση των υποψηφίων βουλευτών

ekloges23

«Κυβέρνηση στη δημοκρατία σχηματίζουν οι νικητές». Αυτό επισημαίνει σε συνέντευξή της σε κυριακάτικη εφημερίδα η Όλγα Γεροβασίλη, υποψήφια βουλευτής στο Νομό Άρτας.

Παράλληλα παρουσιάζει το πρόγραμμα των 50 πρώτων ημερών προοδευτικής κυβέρνησης, το οποίο, όπως τονίζει είναι τολμηρό, οικονομικά ρεαλιστικό και κοστολογημένο, ένα μείγμα πολιτικής που αυξάνει τα εισοδήματα και μειώνει τις τιμές αλλά και τους έμμεσους φόρους.

-Στην πρωϊνή εκπομπή «Συνδέσεις» της δημόσιας τηλεόρασης της ΕΡΤ βρέθηκε ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στη Θεσπρωτία Μάριος Κάτσης.

Ερωτηθείς για την επικείμενη εκλογική μάχη και τις κυβερνήσεις συνεργασίας ανέφερε ότι

«η αβεβαιότητα δεν προκύπτει από την απλή αναλογική αλλά από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη γιατί ο ίδιος είναι ο παράγοντας αστάθειας καθώς είναι πολιτικά απομονωμένος και δεν έχει με κανέναν να συνεργαστεί. Για αυτό το λόγο έχει σχέδιο πολλαπλών εκλογών μέχρι να σβήσει ο ήλιος μπας και γίνει πρωθυπουργός. Δεν θα συμβεί αυτό».

-Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα περιόδευσε στην Κόνιτσα και σε χωριά της περιοχής. Είχε συνάντηση με  κατοίκους και με τον Δήμαρχο Κόνιτσας.

– Στη Χρυσοβίτσα βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Οικονόμου μαζί με όλους τους συνυποψηφίους όπου έγινε παρουσίαση του ψηφοδελτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ