Από την προεκλογική κίνηση των υποψηφίων στην Ήπειρο

KOMATA_SHMATAΕπισκέψεις, περιοδείες, συναντήσεις περιλαμβάνει πλέον η καθημερινότητα των υποψηφίων βουλευτών όλων των κομμάτων και στους τέσσερις Νομούς της Ηπείρου.

Ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους μέχρι το άνοιγμα της κάλπης είναι περιορισμένος και στο διάστημα αυτό καλούνται να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους ίδιους αλλά και για τα κόμματά τους.

Κώστας Τασούλας: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι

Πρωτόγνωρη και κρίσιμη χαρακτηρίζει την προεκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας. Σε γραπτή του δήλωση αναλύει το δίλλημα των εκλογών σημειώνοντας ότι αυτές διεξάγονται κάτω από πρωτοφανείς συνθήκες.

«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Η Ν.Δ. και ο Πρόεδρός της κ.Α.Σαμαράς ζητούμε μία τεράστια ευθύνη. Να σηκώσουμε τη γονατισμένη χώρα μας όρθια και να μη επιτρέψουμε στις δυνάμεις του λαϊκισμού, του χάους, του μίσους και της χρεοκοπίας να επωφεληθούν από το βαθύ και δικαιολογημένο παράπονο του λαού μας», σημειώνει ο κ. Τασούλας.

Ο Περικλής Βασιλάκης σε υπηρεσίες της Πρέβεζας

Ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Πρέβεζας κ. Περικλής Βασιλάκης επισκέφτηκε την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας καθώς και την Πυροσβεστική Υπηρεσία μέσα στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας. Ο κ. Βασιλάκης άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι θεσμικοί φορείς της πόλης μας σχετικά με τους περιορισμένους πόρους που διαθέτουν και την έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής. Παράλληλα, δεσμεύτηκε πως η ανανέωση στον πολιτικό χάρτη της χώρας μας που θα υλοποιηθεί μέσω των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου, θα δώσει οριστικές λύσεις στα φλέγοντα ζητήματα της περιοχής μας.

Δημήτρης Τσιρώνης: Ασπίδα προστασίας τα μέτρα Βενιζέλου

Εξαιρετικά σημαντική θεωρεί ο υποψήφιος βουλευτής Άρτας Δημήτρης Τσιρώνης την πέντε προτάσεις για την κοινωνική προστασία που ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

”Με την άμεση εφαρμογή της δέσμης μέτρων για την Κοινωνική Προστασία αμέσως μετά τις εκλογές η Χώρα αποκτά ένα αποτελεσματικό δίχτυ κοινωνικής προστασίας και οι κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού θωρακίζονται έναντι κάθε κινδύνου. Τα μέτρα αυτά αποκτούν ιδιαίτερη αξία αυτή την περίοδο της κρίσης και της ανέχειας” δήλωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Άρτας κ. Δημήτρης Τσιρώνης, αμέσως μετά την ανακοίνωση των μέτρων από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ .

Στον αντιπεριφερειάρχη ο Ιωάννης Γόγολος

Στο πλαίσιο των επαφών του Υποψήφιου Βουλευτή κ. Ιωάννη Γόγολου με Θεσμικούς παράγοντες και Φορείς, ξεκίνησε τις επισκέψεις του από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας όπου είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη.

Μέσα σε ένα κλίμα θετικής διάθεσης και συνεργασίας συζητήθηκαν θέματα και ανταλλάχθηκαν προβληματισμοί που αφορούν την περιοχή. Συγκεκριμένα συζητήθηκε το θέμα της Β΄και Γ΄Φάσης του Λιμένα, όπου τόσο ο κ. Ιωάννης Γόγολος όσο και ο κ. Θωμάς Πιτούλης συμφώνησαν στην εξόρυξη των αδρανών υλικών από άλλο σημείο εφόσον υπάρχει εναλλακτική λύση.

Επίσης συζητήθηκε το πρόβλημα που υπάρχει στη διαχείριση του φράγματος με στόχο και των δύο πλευρών να πείσουν τα αρμόδια Υπουργεία, ώστε ο έλεγχός του να περάσει στην αιρετή Περιφέρεια για την καλύτερη λειτουργία του προς όφελος του αγροτικού κόσμου της περιοχής.

Τέλος συζητήθηκαν και θέματα της ευρύτερης περιοχής της Παραμυθιάς και των Φιλιατών.

Στις οικονομικές υπηρεσίες ο Δημήτρης Φίλης

Ο κ. Δημήτρης Φίλης, υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ιωαννίνων, επισκέφτηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας την Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Ιωαννίνων και το ΣΔΟΕ Ηπείρου. Συζήτησε με τους υπαλλήλους και τους φορολογουμένους θέματα που άπτονται της φορολογικής πολιτικής.

« Για να παραμείνουμε ως χώρα στην ευρωζώνη και να έχουμε πρόσβαση στο μηχανισμό στήριξης και να ξεφύγουμε από τον εφιάλτη της ύφεσης και της ανεργίας χρειάζεται να βάλουμε μπροστά ένα εθνικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Βασική παράμετρος του νέου σχεδίου είναι η φορολογική πολιτική. Πρέπει να καταπολεμήσουμε την φοροδιαφυγή, να περιορίσουμε την παραοικονομία, να μειώσουμε τις δαπάνες του κράτους με αλλαγές και όχι με οριζόντιες περικοπές σε μισθούς , συντάξεις και επιδόματα», αναφέρει μεταξύ των άλλων σε δήλωσή του ο κ. Φίλης.

Αντώνης Μπέζας: Να στείλουμε μήνυμα ελπίδας

«Οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι οι πιο κρίσιμες για την πατρίδα μας μετά τη μεταπολίτευση. Στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε, η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της Αντώνης Σαμαράς κινούνται με ξεκάθαρο και ρεαλιστικό σχέδιο και με όπλο τους την αλήθεια», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο υποψήφιος βουλευτής Θεσπρωτίας Αντώνης Μπέζας.

Στην ίδια δήλωση ο κ. Μπέζας τονίζει πως στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την Ελλάδα και τη Θεσπρωτία δεν περισσεύει κανείς.

«Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε και πρέπει να δώσουμε τη μάχη.

Να εμπνεύσουμε, να συγκινήσουμε και να πείσουμε, ώστε να μας εμπιστευθούν οι πολίτες.

Γιατί πάνω απ’ όλα είναι η πατρίδα και το μέλλον των παιδιών μας», υπογραμμίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ