Από την επόμενη κυβέρνηση η χερσαία ζώνη

limani igoumenitsa panoramiki

Κανένας δεν έγινε σοφότερος μετά την πολύωρη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας με βασικό θέμα την παραχώρηση της χερσαίας ζώνης. Το θέμα τέθηκε προς συζήτηση με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής η οποία πίστεψε τις ανακοινώσεις Πλακιωτάκη για κατάθεση της σύμβασης στη βουλή και ψήφισή της πριν το κλείσιμο για τις διακοπές του Πάσχα.

Πίστευε η Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας ότι μαζί με την κατάθεση της σύμβασης θα γινόταν η παραχώρηση της χερσαίας ζώνης, όπως άλλωστε εξήγγειλε ο Υπουργός και ως εκ τούτου θα είχε πολλούς λόγους να πανηγυρίζει και παράλληλα να συμβάλλει στο δύσκολο προεκλογικό έργο που έχει ο γαλάζιος βουλευτής στη μονοεδρική της Θεσπρωτίας.

Με την διαφορά ότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι..

Η σύμβαση δεν κατατέθηκε, το περιεχόμενό της μένει άγνωστο και βρέθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο με τη συμμετοχή και των δύο βουλευτών του Νομού να συζητούν επί σημείων που διέρρευσαν χωρίς κανένας να μπορεί να διαβεβαιώσει ότι αυτά τελικά είναι και σημεία της σύμβασης.

Η ουσία από την πολύωρη συζήτηση είναι μία…

Η παραχώρηση της χερσαίας ζώνης παραπέμπεται στην επόμενη Βουλή και στην επόμενη κυβέρνηση!

Αυτό το παραδέχθηκε στο κλείσιμο της συζήτησης και ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας λέγοντας ότι «η επόμενη κυβέρνηση δεν έχει καμία δικαιολογία να μην παραχωρήσει την χερσαία ζώνη…»…

Προς το παρόν λοιπόν οι πανηγυρισμοί είναι κενοί περιεχομένου και οφείλονται καθαρά και μόνο σε μικροπολιτικούς, προεκλογικούς λόγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ