Από την Αθήνα στο Γαρδίκι για τα οπαδικά επεισόδια σε μπαρ

le4sxi filatlon

Ταυτοποιήθηκαν ύστερα από πολύμηνη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας τα στοιχεία οκτώ ατόμων, που εμπλέκονται σε υπόθεση οπαδικής βίας, η οποία είχε καταγραφεί τον περασμένο Δεκέμβριο.

Τότε και κατά την διάρκεια της νύχτας, στο Γαρδίκι Σουλίου, πολυάριθμη ομάδα ατόμων που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν σε μπαρ, και με ρόπαλα και καδρόνια επιτέθηκαν στους θαμώνες, στο προσωπικό και στον dj του καταστήματος, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετοί τραυματισμοί ενώ δύο άτομα είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Στο πλαίσιο της έρευνας η Αστυνομία ταυτοποίησε οκτώ από τους εμπλεκόμενους στην επίθεση. Πρόκειται για επτά ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία – κατά περίπτωση – για παραβάσεις των νόμων περί αθλητισμού, όπλων και βεγγαλικών, ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι είχαν μεταβεί από την Αθήνα στην περιοχή με μοναδικό σκοπό να λύσουν τις οπαδικές διαφορές.

Πιο αναλυτικά, οι κατηγορούμενοι, μετέχοντας σε ομάδα περίπου -15- ατόμων και εμφορούμενοι από οπαδικά κίνητρα μετέβησαν με οχήματα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιτέθηκαν με ξύλινα ρόπαλα σε θαμώνες – υποστηρικτές αντίπαλης ομάδας και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Κατά την έρευνα του χώρου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα ρόπαλα και ζευγάρι γάντια που εγκατέλειψαν οι δράστες.

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας για την ταυτοποίηση όλων των εμπλεκόμενων στην υπόθεση συνεχίζεται. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ