Από τη Νέα Υόρκη απευθείας στην Πρέβεζα

OPERAΟι φίλοι της όπερας και της κλασικής μουσικής της Πρέβεζας και όχι θα έχουν ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Renée Fleming σε μια συγκλονιστική ερμηνεία της Ροντελίντα του Χέντελ το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου απευθείας από την Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης,

Η παράσταση θα μεταδοθεί στις 7:30 το απόγευμα με υψηλής ποιότητας εικόνα και ήχο στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας στο πλαίσιο της τριετούς συνεργασίας του Δημοτικού Ωδείου «Σπύρος Δήμας» και της Μετροπόλιταν. Τιμή εισιτηρίου 8 και 4 ευρώ.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος σε αυτή την όπερα είναι ένας από τους μεγαλύτερους ρόλους Renée Fleming, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 200 παραστάσεις από 21 διαφορετικές όπερες στο Met, σε μια ευρεία ποικιλία των μορφών. Αυτός δε, είναι ο μόνος μπαρόκ ρόλος στο ρεπερτόριο της.
Η μουσική παράσταση θα καθοδηγείται από τον ειδικό στο μπαρόκ Harry Bicket, ο οποίος είναι ο κορυφαίος μαέστρος σ’ αυτό το είδος της μουσικής.
Η γρήγορη κίνηση παραγωγή του Stephen Wadsworth κέρδισε τον κρίσιμο έπαινο για την κατάρτιση των στοιχείων που επηρεάζουν την ανθρώπινη ιστορία της Rodelinda, στην οποία μια βασίλισσα που είναι επίσης σύζυγος και μητέρα πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της (και απουσιάζει θρόνο του συζύγου της) από ένα κακό σφετεριστή. Στο πλευρό της η Stephanie Blythe και ο κόντρα-τενόρος Andreas Scholl.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ