Από τα 37 στο τέλος Ιουλίου εκτοξεύτηκαν στα 50 τα θετικά κρούσματα στην Ήπειρο

xartis augoustos

Από τα 37 που ήταν μέχρι το τέλος Ιουνίου εκτοξεύτηκαν στα πενήντα τα κρούσματα κορωνοιού στην Ήπειρο, σύμφωνα με τα επίσημα μεν ελλιπή δε στοιχεία που παρουσιάζονται στους χάρτες του ΕΟΔΥ και της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Μέχρι και το τέλος Ιουλίου ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητας ήταν σταθερός.

Μετά την Παραμυθιά εξάλλου είχαν καταγραφεί ελάχιστα κρούσματα και κυρίως τουρίστες που είτε βρισκόταν στην Ήπειρο είτε μεταφέρθηκαν για ολιγοήμερη νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Διαβάστε περισσότερα: Στις περιοχές με τα λιγότερα κρούσματα η Ήπειρος.. Ο χάρτης της πανδημίας

Οι πρώτες ημέρες του Αυγούστου έφεραν σημαντική αύξηση των κρουσμάτων καθώς από τα 37 ανέρχονται πλέον στα πενήντα.

Ο αριθμός αυτός αποτυπώνεται στο επίσημο χάρτη της ελληνικής κυβέρνησης που επικαιροποιείται σε καθημερινή βάση.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • xartis augoustos

Ουσιαστικά έχουμε 13 νέα κρούσματα μέσα στις τελευταίες ημέρες αριθμός που ισούται με κείνον που καταγράφηκε κατά τους δύο πρώτους μήνες της πανδημίας στην Ήπειρο.

Με την τροπή που έχει πάρει η ενημέρωση τα στοιχεία αυτά έχουν αξία μόνο… στατιστική! Γιατί επί της ουσίας κανείς δεν έχει πλήρη και σαφή εικόνα για τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ