Από Μάρτιο κολύμπι για τους μαθητές της Πρέβεζας!

prevezanew

prevezanew

Σύσκεψη που αφορά την υλοποίηση του προγράμματος κολύμβησης στα σχολεία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Πρέβεζας με την συμμετοχή του Δημάρχου Χρήστου Μπαϊλη, του εντεταλμένου συμβούλου Ευάγγελου Συγκούνα, των προισταμένων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας Θεόδωρου Κυραμάρη και Κωσταντίνου Καμπουράκη αντίστοιχα , των υπευθύνων του Γραφείου Φυσικής Αγωγής και άλλων εμπλεκόμενων με το συγκεκριμένο αντικείμενο φορέων.

Σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν και προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή υλοποίηση του προγράμματος βάσει των δυνατοτήτων που δίνει η εγκύκλιος του υπουργείου το μάθημα της κολύμβησης για τα σχολεία της Πρέβεζας αποφασίστηκε να υλοποιηθεί το τελευταίο τρίμηνο της σχολικής χρονιάς .

Σημειώνεται ότι για τις παραθαλάσσιες πόλεις, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου, τα μαθήματα προβλέπεται να γίνονται σε κάποια από τις παραλίες που θα ορίσουν οι τοπικοί φορείς.

Από Μάρτιο κολύμπι λοιπόν για του μικρούς μαθητές της Πρέβεζας που δεν θα απέχουν και πολύ από τους χειμερινούς κολυμβητές.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ