Απέσυρε την υποψηφιότητα ο Β. Γιάπρος

Μεγάλη ανατροπή στην Πρέβεζα. Ο Βασίλης Γιάπρος ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το Δήμο έκανε γνωστό με γραπτή δήλωση ότι αποσύρεται από την εκλογική μάχη.

Ο ίδιος αποδίδει την απόφασή του σε λόγους προσωπικούς και επαγγελματικούς που καθιστούν απαγορευτική την συμμετοχή του στις εκλογές, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Αναλυτικά η δήλωση:

Ως γνωστόν πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσα δημόσια την πρόθεσή μου να ηγηθώ ανεξάρτητου ψηφοδελτίου για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου 2019. Η πρόταση έτυχε ευρύτατης αποδοχής και αγκαλιάστηκε με ιδιαίτερη θέρμη από εκατοντάδες συμπολίτες, εκδηλώνοντας με κάθε τρόπο την πρόθεσή τους για αλλαγή στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου Πρέβεζας.

Δυστυχώς προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι καθιστούν απαγορευτική τη συμμετοχή μου στον προεκλογικό αγώνα για τις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές.

Θέλω να εκφράσω την βαθύτατη λύπη μου, που λόγοι πέρα και έξω από την θέλησή μου, δεν μου επιτρέπουν να συμμετάσχω στην κοινή προσπάθεια για μετουσίωση της αγωνίας και της επιθυμίας των συμπολιτών για ένα καλύτερο Δήμο.

Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους που στήριξαν με κάθε τρόπο την υποψηφιότητά μου και δηλώνω ότι θα βρεθώ δίπλα σε κάθε προσπάθεια που θα στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ