Απερχόμενοι και νέοι στην τελευταία συνεδρίαση

Παρουσία του νέου δημάρχου Νίκου Γεωργάκου έγινε η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας ενώ παραβρέθηκαν και οι περισσότεροι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο Χρήστος Μπαίλης μετά από τέσσερις συνεχόμενες θητείες παραδίδει την σκυτάλη και φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε μαζί τους στην μαρκά αυτή διαδρομή.

«Αυτό είναι το 17ο έτος παρουσίας μου στο Δημοτικό Συμβούλιο και τα κοινά μαζί με τη θητεία μου στο Δήμο Λούρου και θα είμαστε παρόντες και στο νέο δημοτικό συμβούλιο για μια δημιουργική αντιπολίτευση για το καλό πάντα του Δήμου», σημείωσε.

Παράλληλα ο κ. Μπαΐλης ευχαρίστησε τους Συμβούλους που βοήθησαν με την εμπειρία τους στο δύσκολο έργο της δημοτικής αρχής, που μπόρεσε και κράτησε όρθιο το Δήμο όπως είπε χαρακτηριστικά, στην πιο δύσκολη οικονομική και κοινωνική περίοδο της χώρας, κάνοντας αναφορά και στα έργα που είναι ενταγμένα και έτοιμα για δημοπράτηση και που δίνουν μια άλλη προοπτική στο Δήμο για το μέλλον.

Επίσης υπογράμμισε τις προσπάθειες που έγιναν από το Δήμο για περιορισμό των δαπανών, ενώ όπως επεσήμανε δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις κοινωνικές δομές καθώς και στην ισόρροπη ανάπτυξη των δημοτικών ενοτήτων.

ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟ: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ