Απειλές Ράμα στα πρότυπα του.. Ερντογάν!

enti ramak

enti ramak

Ο ναρκοπόλεμος μαίνεται και πυροδοτεί το ήδη τεταμένο πολιτικό κλίμα στην Αλβανία… Όμως η κατάσταση αυτή διόλου δεν αγγίζει τον πρωθυπουργό της χώρας Έντι Ράμα, ο οποίος επιμένει να φέρεται ως… Ερντογάν των Βαλκανίων.

Πιστός φίλος άλλωστε του Τούρκου… σουλτάνου, ακολουθεί κατά πόδας τις τακτικές της Άγκυρας!

Το τελευταίο επίτευγμα του Έντι Ράμα είναι οι απειλές που εκτόξευσε προς την Ευρώπη… Προειδοποιεί λοιπόν, ο Αλβανός πρωθυπουργός, ότι αν η Ευρωπαική Ένωση κλείσει την πόρτα της ένταξης της Αλβανίας, τότε η χώρα του θα προσαρτήσει το Κοσσυφοπέδιο!!!

Είναι πρώτη φορά που ο Αλβανός Πρωθυπουργός, ομολογεί δημόσια ότι το σχέδιο της Μεγάλης Αλβανίας, δεν βρίσκεται μόνο στα μυαλά ακραίων εθνικιστικών κύκλων της χώρας, αλλά βρίσκεται και στο δικό του για να το χρησιμοποιεί έστω και ως απειλή!

Στις απειλές του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, απάντησε όπως ήταν αναμενόμενο ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς.

Ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Έντι Ράμα για τη δημιουργία Μεγάλης Αλβανίας, «σημαντική απειλή για την ειρήνη και την σταθερότητα στα Βαλκάνια, αλλά και την Ευρώπη».

Το βέβαιο είναι ότι ο Έντι Ράμα διολισθαίνει επικίνδυνα και θέτει σε κίνδυνο την όποια σταθερότητα της χώρας, λίγους μήνες πριν τις εκλογές… Κι όλα αυτά όταν οι διαδηλώσεις στα Τίρανα από την αντιπολίτευση που ζητά «καθαρές εκλογές» είναι καθημερινές όπως καθημερινές είναι οι καταγγελίες για την εμπλοκή στελεχών της κυβέρνησης στο ναρκο-εμπόριο!

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ