Απάτη… επιστημονική… Οι λοιμωξιολόγοι ήθελαν ακριβά κρασιά!!!

krasia trapezi

Οι απάτες δίνουν και παίρνουν.. Στο διάστημα της καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων καταγράφεται μεγάλη αύξηση στις διαδικτυακές και τις τηλεφωνικές, με θύματα επαγγελματίες και πολίτες.

Στην προκειμένη περίπτωση ο επιτήδειος κινήθηκε στους ρυθμούς της επικαιρότητας! Τηλεφώνησε στον ιδιοκτήτη ταβέρνας σε ορεινό χωριό της Κόνιτσας και παρουσιάστηκε ως επικεφαλής ομάδας λοιμωξιολόγων!

Στο τηλεφώνημα εξέφρασε την επιθυμία να πραγματοποιήσει μία συνεστίαση στην ταβέρνα και ο ιδιοκτήτης της ανταποκρίθηκε με θέρμη και έτοιμος να προσφέρει τα καλύτερα στους επιστήμονες της χώρας!!

Ο συνομιλητής του τότε του είπε ότι στο δείπνο χρειάζονται κάποια κρασιά καλύτερης ποιότητας που καλό θα ήταν να τα προμηθευτούν οι ίδιοι! Έτσι τον έπεισε και του απέστειλε με ταχυδρομική επιταγή το ποσό των 300 ευρώ για την υποτιθέμενη αγορά των κρασιών..

Τα λεφτά έκαναν φτερά καταλήγοντας στην τσέπη του επιτήδειου και φυσικά οι λοιμωξολόγοι δεν έφτασαν ποτέ για την συνεστίαση!

Η τηλεφωνική απάτη καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Κόνιτσας τα στοιχεία του ημεδαπού επιτήδειου ταυτοποιήθηκαν και η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ