Απάντηση του ΟΚΠΑΠΑ στα περί ασυνεννοησίας

apaidikos n

apaidikos n

Την δική του απάντηση στο θέμα που ανέκυψε περί ασυνεννοησίας στη Δημοτική Αρχή σχετικά με τις κοινωνικές δομές, δίνει η διοίκηση του ΟΚΠΑΠΑ.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι από τον Οργανισμό υλοποιείται στο ακέραιο το πρόγραμμα της παράταξης και επισημαίνεται πως οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται είναι σε συνεννόηση με τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών.

Επισημαίνεται δε ότι η χρήση του Ασύλου Ανιάτων, που σχεδιάζεται από το τμήμα προγραμματισμού και την αντίστοιχη αντιδημαρχία, είναι μία λύση μελλοντική και ως εκ τούτου δημιουργούνται δύο ΚΔΑΠ για παιδιά με ειδικές ανάγκες στο άμεσο μέλλον.

Στην απάντηση μεταξύ των άλλων αναφέρεται:

1. Η Δημοτική Αρχή έχει και πρόγραμμα και σχέδιο – αυτά για τα οποία μας ψήφισαν οι συμπολίτες μας στις εκλογές του 2014 – και τα οποία υλοποιούμε με ευλάβεια.

2. Τα αναφερόμενα, στα σημερινά δημοσιεύματα, περί ασυνεννοησίας, για δήθεν επικάλυψη αρμοδιοτήτων, για ξεχωριστούς δρόμους, προσωπικές επιδιώξεις ή για μάχη εξουσιών στο Δημαρχείο δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και δεν μας αφορούν. Στην παράταξή μας δεν υπάρχουν τέτοιου είδους φαινόμενα και καταστάσεις. Είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας. Υπάρχει ομοψυχία, συλλογικότητα και συνεργασία γιατί το μοναδικό κριτήριο αυτής της Δημοτικής αρχής είναι η επίλυση των προβλημάτων των συμπολιτών μας και του Δήμου μας, η κάλυψη των αναγκών τους και η πρόοδος της πόλης μας.

3. Καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι οι ανάγκες του Δήμου μας για τα παιδιά με αναπηρία δεν είναι τέσσερα ΚΔΑΠ αλλά πολύ περισσότερα. Το έργο στο παλιό Άσυλο Ανιάτων είναι μια καλή μελλοντική μερική λύση του προβλήματος. Μέχρι τότε όμως και για την άμεση κάλυψη μέρους των αναγκών που υπάρχουν ο Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Οικονομικών προχωράει το συντομότερο δυνατόν στην ίδρυση και λειτουργία δυο ΚΔΑΠ για παιδιά με αναπηρία. Στη διάρκεια της θητείας μας και υλοποιώντας το πρόγραμμά μας θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να στηρίξουμε τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα δημιουργώντας και νέα ΚΔΑΠ.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ