Απάντηση χωρίς απάντηση για τις παραιτήσεις γιατρών

nosokomeio kerkiras

Μία μακροσκελή απάντηση δίνει η διοίκηση του Νοσοκομείου της Κέρκυρας για τις παραιτήσεις γιατρών, χωρίς όμως ουσιαστικό περιεχόμενο. Κι αυτό γιατί δεν κάνει καμία αναφορά στους λόγους που οδήγησαν στις παραιτήσεις παρά μόνο απαριθμεί τα αιτήματά της για ενίσχυση του νοσοκομείου και προσλήψεις προσωπικού.

Υποστηρίζει ότι η λύση των μετακινήσεων γιατρών από όμορα νοσοκομεία είναι απαραίτητη και καλοδεχούμενη όμως δεν επιλύει μακροπρόθεσμα το πρόβλημα των κενών.

«Είναι καθαρά “πυροσβεστική” κίνηση. Εξάλλου, το Νοσοκομείο της Κέρκυρας, σε αντίστοιχες περιστάσεις, συνέδραμε άλλα Νοσοκομεία, όπως αυτό της Λευκάδας, Κεφαλονιάς και Βέροιας» αναφέρει.

Δεσμεύεται ότι θα μεταφέρει τα προβλήματα σε κεντρικό επίπεδο και καταλήγει καθησυχάζοντας τους κατοίκους του νησιού ότι οι υπηρεσίες δημόσιας υγείας που παρέχονται είναι πολύ υψηλού επιπέδου.

Το κύριο ερώτημα που οδηγεί και στις μετακινήσεις γιατρών από τα Ιωάννινα, παραμένει αναπάντητο.. Κι αυτό αφορά στους λόγους που οδήγησαν σε παραιτήσεις γιατρών από το Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ