Απάντηση από τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Χατζηκώστα

xatzikosta new

Άμεση απάντηση στις δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου για τη συμμετοχή των δύο νοσοκομείων στην αντιμετώπιση της πανδημίας και τις αιχμές που άφησε σε βάρος του Χατζηκώστα δίνεται από τον Σύλλογο Εργαζομένων του δεύτερου νοσοκομείου.

«Οι δηλώσεις του το μόνο που μπορούν να προσφέρουν είναι να πυροδοτήσουν την ένταση μεταξύ των δύο Νοσοκομείων μιας και τα επιχειρησιακά σχέδια για την αντιμετώπιση της πανδημίας προκύπτουν συλλογικά από τις Διοικήσεις των δύο Νοσοκομείων την 6η ΥΠΕ και το  Υπουργείο Υγείας και έχουν ήδη εγκριθεί.

Οποιαδήποτε τροποποίηση ανάλογα με τις ανάγκες της πανδημίας οφείλει να εγκριθεί από τους παραπάνω φορείς και όχι να προταθεί από τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του ΠΓΝΙ.

Θεωρούμε ότι είναι επικίνδυνη η τοποθέτησή του ότι το ΠΓΝΙ δεν θα δεχτεί περιστατικά σε εφημερία του Νοσοκομείου Χατζηκώστα και υπερβαίνει τις αρμοδιότητές του.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εργαζόμενους στον Τομέα Υγείας που προσφέρουν υψηλού επιπέδου παροχές υγείας σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία ξεπερνώντας καθημερινά τον εαυτό τους και απαιτούμε την περαιτέρω ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό και χρηματοδότηση  από την 6η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας για να ανταπεξέλθουμε στις ήδη βεβαρημένες καταστάσεις» αναφέρεται στην ανακοίνωση- απάντηση από τον Σύλλογο Εργαζομένων του Χατζηκώστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ