Ανυπότακτοι.. Επιχείρηση φίμωσης η καταγγελία στην Ασφάλεια

facebook new

facebook new

Την προσπάθεια φίμωσης μέλους τους, που για σχόλιο στο Facebοοk κλήθηκε στην Ασφάλεια Ιωαννίνων, καταγγέλλει η Συνδικαλιστική Παράταξη Εργαζομένων Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Ανυπότακτοι». Το θέμα είχε δημοσιοποιήσει το Epiruspost, με σχετικό του σχόλιο.

Όπως αναφέρουν οι «Ανυπότακτοι» στην Ασφάλεια όπου προσήλθε ο συνάδελφός τους, του επισημάνθηκε ότι «υπάρχει ανώνυμη καταγγελία μετά από δημοσίευσή του σε κοινωνικά δίκτυα η οποία ανέφερε τους τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ιωαννίνων με την σημείωση ότι «την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη ουδείς».

Η ανάρτηση έγινε με αφορμή την συζήτηση για την ψήφιση του 4ου Μνημονίου.

«Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι σε αυτή την ανώνυμη καταγγελία υπήρχε εμπλοκή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρόλα αυτά καταλαβαίνουμε ότι τα έχουν χάσει με τις αντιδράσεις του κόσμου απέναντι στην επίθεση των μνημονίων που ψήφισαν.

Βλέπουν πως η σιωπή και η απόσυρσή του από τους δρόμους των αγώνων, δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση και αποδοχή της κατάστασης που έχουν επιβάλει.

Γι’ αυτό βγάζουν στη φόρα την επιθυμία τους να στερήσουν στον λαό το δικαίωμα να μιλάει.

Γι’ αυτό και οι καταγγελίες, από αυτούς που δεν έχουν καν το θάρρος να μιλήσουν με τα ονόματά τους.

Εμείς από την σκοπιά μας λέμε δυνατά.

Ότι δεν θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί! η τελευταία κουβέντα δεν έχει ειπωθεί ακόμα! δεν θα επιτρέψουμε να είστε εσείς αυτοί που θα την πουν!

Τους γνωρίζουμε επίσης ότι η Αριστερά διακρίθηκε πάντοτε για το ήθος της και για την ικανότητά της να κάνει πολιτική.

Ο χουλιγκανισμός, τα ψέματα και οι ανώνυμες καταγγελίες δεν υπήρξαν ποτέ δικά της χαρακτηριστικά», καταλήγει η ανακοίνωση.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ