Ανυπέρβλητα τα προβλήματα με τους δασικούς χάρτες

dasikoi zagori

dasikoi zagori

Πολλά κι έντονα παραμένουν τα προβλήματα με τους δασικούς χάρτες την ώρα που απομένουν λίγες ακόμη ημέρες για την υποβολή αντιρρήσεων.

Στα προβλήματα αυτά αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, κατά την διάρκεια δηλώσεων που έκανε.

Όπως εξήγησε, “κάθε μέρα που περνάει βλέπουν τα τεράστια προβλήματα, δίνουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ εντολές να κάνουν συγκρίσεις. Θεωρώ επιπόλαιες τις πράξεις που προήλθαν από ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Έστω και την τελευταία στιγμή, ζητάμε να πάρουν αποφάσεις που έχουν σχέση με τα ισχύοντα στην Ευρώπη, που ορίζει τι είναι δάσος. Επίσης δεν μπορεί περιοχές που ήταν όλα τα χρόνια αμπέλια, να τις θεωρούν δάση και να προχωρούν σε μηνύσεις.

Πρέπει το Υπουργείο Περιβάλλοντος να συνεργαστεί με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και με μας που έχουμε άμεση επαφή με τον κόσμο και την πραγματικότητα. Πρέπει αυτοί που έφτιαξαν αυτή την κατάσταση να δουν ότι προκαλούν τεράστιο πρόβλημα στη χώρα και σε αυτό που λέγεται πρωτογενής τομέας».
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ