Ανυπάκουοι…. Υπουργοί!

ipourgiko s

Μήνυμα προς τα μέλη της κυβέρνησης έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν…. ανυπάκουοι.. Πρόκειται για αυτούς που αντί να αφοσιωθούν στο κυβερνητικό τους έργο έχουν ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία.

«Έχω πει πολλές φορές ότι θα εξαντλήσουμε την τετραετία. Αυτό σημαίνει ότι ο χρονικός ορίζοντας του κυβερνητικού έργου είναι 12μηνος. Και για αυτό σας έχει ζητηθεί από τη γραμματεία της κυβέρνησης ένας προγραμματισμός κυβερνητικού έργου με αυτό τον ορίζοντα.

Έχει υποπέσει στην προσοχή μου ότι ίσως κάποιοι να μην πιστεύετε ότι ακριβώς αυτή είναι η πρόθεσή μου. Αν κάποιοι από εσάς πιστεύετε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστείτε προεκλογικά μην διστάσετε να μου το πείτε. Μπορώ να σας απαλλάξω από τα καθήκοντά σας, ώστε να αφοσιωθείτε αποκλειστικά και μόνο στην προετοιμασία των εκλογών.

Το λέω χαριτολογώντας αλλά για να τονίσω ότι έχουμε μπροστά μας ένα χρόνο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολύ μεγάλες δυσκολίες, μεγάλες προκλήσεις» ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο ειδικά μετά την έξοδο του Πάσχα όπου στελέχη της κυβέρνησης αλλά και γαλάζιοι βουλευτές εξόρμησαν στην επαρχία με προεκλογική διάθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ