Αντιμετωπίζονται τα προβλήματα από τις χιονοπτώσεις

kataigida

kataigidaΠροβλήματα προκλήθηκαν στη διάρκεια της νύχτας από την καθολική σχεδόν χιονόπτωση που σημειώθηκε στις ημιορεινές και ορεινές περιοχές της Ηπείρου.

Με την συνεργασία των κατά τόπους τμημάτων της Τροχαίας, μηχανήματα της Περιφέρειας, των Περιφερειακών Ενοτήτων Ιωαννίνων, Άρτας, Θεσπρωτίας, καθώς και μισθωμένα ιδιωτών, εργαζόταν συνεχώς για τον αποχιονισμό των Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού δικτύου, καθώς και των Δήμων για τα Δημοτικά Δίκτυα, περιορίζοντας στο ελάχιστο τα προβλήματα που εμφανίστηκαν. Σε πλήρη ετοιμότητα είναι και ο μηχανισμός της Π.Ε. Πρέβεζας, από την οποία σε προκαθορισμένα σημεία έχει αποθηκευτεί αλάτι για την αντιμετώπιση του παγετού.

Σταδιακά από τις πρώτες πρωινές ώρες αποκαταστάθηκε η συγκοινωνία με όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες. Επίσης μετά από απόφαση Περιφέρειας και Δήμου, δεν λειτούργησαν τα σχολεία στο Δήμο Μετσόβου.

Από την Πολιτική Προστασία και με δεδομένες τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για πτώση της θερμοκρασίας και παγετό τις επόμενες ημέρες, συνιστάται σε όλους τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να φέρουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ