Αντί να δουν τα προβλήματα ασχολούνται με τις διαρροές!

MEGARO

MEGAROΔεν είναι πρώτη φορά που στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων λείπουν ακόμη και τα στοιχειώδη. Ποιος δεν θυμάται τα περιπολικά να έχουν ακινητοποιηθεί καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα να αλλάξουν ούτε λάδια… Πολύ περισσότερο βέβαια να πάνε σε συνεργείο…. Ποιος δεν θυμάται την αδυναμία της Διεύθυνσης να διασφαλίσει ακόμη και χαρτί για τα φωτοτυπικά μηχανήματα.

Σε τέτοιο σημείο φτάνει και πάλι η κατάσταση.

Και φυσικά όλοι αντιλαμβάνονται την οικονομική δυσκολία. Αρκεί αυτή να μην αποτελεί άλλοθι για τον κακό ή τον προβληματικό προγραμματισμό.

Οι πανηγυρισμοί για τις επιτυχίες είναι θεμιτοί αρκεί αυτοί που πανηγυρίζουν να κοιτάξουν και στους ορόφους πάνω και κάτω από αυτούς που βρίσκονται τα γραφεία τους, για να δουν την πραγματική εικόνα και τις συνθήκες που επικρατούν.

Αν προλαβαίνουν βέβαια να το κάνουν…. Γιατί, αντί να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα στο Μέγαρο, προτιμούν να ψάχνουν τις υποτιθέμενες διαρροές!

Φυσικά ο καθένας ότι μπορεί κάνει και το αντιλαμβανόμαστε πλήρως. Μην κατασκευάζουν εχθρούς όμως εκεί που δεν υπάρχουν ειδικά αν είναι να το κάνουν μόνο και μόνο για ισορροπίες… Είναι κρίμα να χάνουν την ουσία για τις εντυπώσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ