Αντί για μελέτες τρισδιάστες απεικονίσεις…

kleisto katsika

«Ο Περιφερειάρχης αντί για μελέτες μοίρασε τρισδιάστες απεικονίσεις. Ούτε καν υποσχέσεις»!

Αυτό τονίζει η Λαική Συσπείρωση μετά την απάντηση που έδωσε ο Περιφερειάρχης στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την τύχη του Κλειστού που έχει μεταφερθεί από το Ελληνικό στο αγρόκτημα του Κατσικά.

 Στην ανακοίνωση της παράταξης  επισημαίνεται:

Η Περιφέρεια Ηπείρου έδωσε πρώτα 2,5 εκατ ευρώ (!!!) για τον σιδερένιο σκελετό του Κλειστού της Ξιφασκίας, για να κάνει μετά τις μελέτες για τη χρήση του κτιρίου, να προσδιοριστεί το κόστος, να βρει μετά την χρηματοδότηση για το έργο, να ακολουθήσουν οι αδειοδοτήσεις, να βγει ο διαγωνισμός για την επανασυναρμολόγηση του σκελετού να αναδειχθεί ο ανάδοχος και τότε να βιδωθεί η πρώτη βίδα! Μετά από τόσο καιρό που ο σιδερένιος σκελετός θα λιάζεται στο αγρόκτημα Κατσικά ο κ. Περιφερειάρχης όπως είπε ο ίδιος «θα κάνει μια αμμοβολή» και ο σκελετός θα είναι σε κατάσταση να επανασυναρμολογηθεί.

Κι ενώ αυτά που περιγράφουμε είναι… «κουκιά μετρημένα» ο Περιφερειάρχης και οι συν αυτώ έκαναν λόγο για το εξαιρετικό έργο της περιφέρειας που αναδεικνύεται σε κάθε συνεδρίαση….

Οι αθλητικοί σύλλογοι της περιοχής που για τα επόμενα χρόνια θα συνεχίζουν να κάνουν προπονήσεις στα ακατάλληλα γυμναστήρια των σχολείων να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για την Περιφερειακή Αρχή και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον αθλητισμό.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Περιφέρειας Ηπείρου» θα συνεχίσει να αναδεικνύει τις τεράστιες ευθύνες για την κατασπατάληση εκατομμυρίων από χρήματα της περιφέρειας χωρίς μελέτες και αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου. Θα συνεχίσει να αγωνίζεται για δωρεάν υποδομές για τον μαζικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό στην πόλη των Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ