Άνοιξαν οι κρατήσεις για την πτήση Ιωαννίνων- Τελ Αβίβ

aegeannnnnn

Διαθέσιμες είναι πλέον στην ιστοσελίδα της εταιρείας Aegean οι απευθείας πτήσεις μεταξύ Τελ Αβίβ και Ιωαννίνων, έτσι ώστε όποιος το επιθυμεί, να μπορεί να κλείσει άμεσα και εύκολα τα εισιτήριά του. 

Από την Τετάρτη 17 Μαΐου και μέχρι το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα από και προς το Τελ Αβίβ (Τετάρτη και Σάββατο), καθιστώντας ευκολότερη την πρόσβαση για τους Ισραηλινούς τουρίστες, για τους οποίους άλλωστε ο Νομός των Ιωαννίνων είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ως προορισμός.

Παράλληλα, θα καταστεί πολύ πιο εύκολη, γρήγορη και οικονομική η μετάβαση στο Ισραήλ για τους κατοίκους της Ηπείρου αλλά και όλης της Δυτικής Ελλάδας. Το Ισραήλ και ιδιαίτερα οι Άγιοι Τόποι προσελκύουν επισκέπτες από όλη την υφήλιο και φυσικά και από την Ελλάδα.

Σημειώνεται πως η πρώτη πτήση από το Τελ Αβίβ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου στις 19:40, θα έχει διάρκεια 2.30 ωρών και θα φτάσει στα Ιωάννινα στις 22.10 ενώ η τιμή της αυτή τη στιγμή ξεκινάει από τα 155.31 ευρώ. Αντίστοιχα, η πρώτη πτήση από τα Ιωάννινα προς στο Τελ Αβίβ την ίδια ημέρα αναχωρεί στις 22:55 και προσγειώνεται στη 01.25 με τιμές από τα 139.30 ευρώ αυτή τη στιγμή.

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων εκφράζει την ικανοποίησή της για την έναρξη των απευθείας πτήσεων από και προς το Ισραήλ, επισημαίνοντας για ακόμα μία φορά τον ουσιαστικό ρόλο του Διεθνούς Αεροδρομίου των Ιωαννίνων στην ανάπτυξη του τουρισμού και της οικονομίας στην περιοχή μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ