«Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ» στο Παραλίμνιο

Με ένα πλούσιο τριήμερο εκδηλώσεων το Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων υποδέχεται την Άνοιξη.

Η έναρξη του ανοιξιάτικου φεστιβάλ είναι αυτήν την Παρασκευή 16 Μαρτίου με ιδιαίτερα εκπαιδευτικά εργαστήρια, μια μοναδική έκθεση φωτογραφίας κι ένα φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου.

Αναλυτικότερα:

 9:00-13:00 Εκπαιδευτικά Εργαστήρια «Χελιδονίσματα» (για σχολεία) από το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου, το Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Παμβώτιδας & το Εθνικό Πάρκo Τζουμέρκων, Περιστερίου & Χαράδρας Αράχθου,

 18:00 Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας με θέμα την Άνοιξη από την Oμάδα «Φωτογραφιστές»

 18:30 Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου Παλαιμάχων Πας Γιάννενα – Αμφιλόχου Αιτωλοακαρνανίας με σκοπό τη συλλογή ειδών α’ ανάγκης για την Κιβωτό του Κόσμου.

Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων θα απολαύσουν οι επισκέπτες και το Σάββατο 17 Μαρτίου από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα με παιχνίδια και προβολή ταινίας ενώ η διασκέδαση συνεχίζεται ως το βράδυ, σε ρυθμούς ροκ!

Συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις του Σαββάτου έχουν ως εξής:

 12:00 Παιχνίδια Ανθοκομικής «Παιχνιδοφυτέματα» στο PlayHall

 16:00 Ο αρκούδος Paddington υποδέχεται τους μικρούς φίλους για φωτογραφίες και αναμνηστικά σε μια ειδική προβολή της ταινίας «Paddington 1» στην Odeon

 17:00 – 19:00 Δωρεάν μαθήματα & παιχνίδια τένις με τον Α.Σ.Α. «Παμβώτις»

 17:30 «Άνοιξη δίπλα στη Λίμνη», παιχνίδια χειροτεχνίας στο Café du Monde

 21:30 Συναυλία των «Naxatras» στο Stage

Η ατζέντα του τριημέρου ολοκληρώνεται την Κυριακή με παραμυθοπαίχνιδα, επιδείξεις αυτοάμυνας, κατασκευές και προβολή ταινίας.

 11:30 Παραμυθοπαίχνιδα με την Άνοιξη στην παιδική χαρά του Πάρκου

 13:00 Επιδείξεις Αυτοάμυνας- Σύστημα Spetsnaz από την Eagle Security & το Γυμναστήριο Άτρωτος

 16:00 Ο αρκούδος Paddington υποδέχεται και πάλι τους μικρούς φίλους στην ειδική προβολή της ταινίας «Paddington 2» στην Odeon

 17:30 «Άνοιξη δίπλα στη Λίμνη», ανοιξιάτικες κατασκευές στο Café Du Monde

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι το Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο προσφέρει στον επισκέπτη πολλαπλές επιλογές για ψυχαγωγία, άθληση, φαγητό, καφέ, ποτό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου ενώ παράλληλα φιλοξενεί και διοργανώνει στους χώρους του πολυποίκιλες εκδηλώσεις και δράσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ