Άνοιξε την προεκλογική αυλαία ο Θωμάς Μπέγκας..

Πριν από λίγες μόλις μέρες ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας δήλωνε ότι είναι πολύ νωρίς για να ανοίξει την προεκλογική αυλαία… Όμως ο ίδιος και οι συνεργάτες του κινούνται ήδη σε ρυθμούς εκλογών. Και μάλιστα επίσημα! Η έναρξη του προεκλογικού αγώνα έγινε από το Μπιζάνι, όπου μέλη της Ενότητας Πολιτών, δημοτικοί σύμβουλοι δηλαδή και υποψήφιοι συναντήθηκαν για να επαναδιατυπώσουν την απόφαση για την διεκδίκηση μιας ακόμη θητείας στο Δήμο Ιωαννιτών. Αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν να δημοσιοποιηθεί και η πρώτη, μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ανακοίνωση της παράταξης.

Της παράταξης που από το 2014 και μέχρι τώρα, τέσσερα ολόκληρα χρόνια δηλαδή, ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ και αντικαταστάθηκε σε όλα τα επίπεδα από την Δημοτική Αρχή!

Το οργανόγραμμα που είχε εξαγγείλλει ο Θωμάς Μπέγκας και οι συνεργάτες του δεν τηρήθηκε σε κανένα σημείο, με αποτέλεσμα η “Ενότητα Πολιτών” του 2014 να ενεργοποιείται και πάλι για τις ανάγκες της προεκλογικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την συνάντηση που έγινε στο Μπιζάνι, θα ακολουθήσουν κι άλλες σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και ο κύκλος θα ολοκληρωθεί με κεντρική εκδήλωση στα Γιάννινα.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση, σκοπός δεν είναι να ανοίξει θέμα ηγεσίας αλλά να υπάρξει συσπείρωση με δεδομένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σημερινή Δημοτική Αρχή.

Τις εντυπώσεις αυτές προσπάθησε να διασκεδάσει ο Δήμαρχος, αποδίδοντας τις συναντήσεις όχι στην ανάγκη των εκλογών αλλά στην ανάγκη της επικοινωνίας!!!

«Συναντηθήκαμε απόψε όχι από ανάγκη και φυσικά όχι υπό την πίεση των εκλογών καθώς, όπως έχω πει ξανά, ως Δημοτική Αρχή ρίχνουμε όλο το βάρος μας στην εξέλιξη και ολοκλήρωση του έργου μας. Ο χρόνος για τις εκλογές είναι ακόμα μακρύς. Από την άλλη πλευρά είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο να σφυρηλατούμε τις σχέσεις των μελών και φίλων της παράταξης μέσα από τέτοιες συναντήσεις στην κατεύθυνση της μεγαλύτερης ενεργοποίησης της», αναφέρει στην δήλωσή του.

Πρόκειται βέβαια για μία δήλωση εντυπώσεων καθώς ακόμη και οι πιο στενοί του συνεργάτες και εισηγητές των ενδοπαραταξιακών διεργασιών, γνωρίζουν ότι όλα γίνονται για τις εκλογές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ