Άνοιξε η μεγάλη γιορτή των τεχνών

Mε τον καλύτερο τρόπο ένωσαν τις δυνάμεις τους μέσω του πολιτισμού Πρεβεζάνοι εικαστικοί-και όχι μόνο-δημιουργοί με την “Εαρινή γιορτή των τεχνών” που διοργάνωσαν για πρώτη φορά σε συνεργασία με το Δήμο Πρέβεζας.

Σκοπός της διοργάνωσης η προαγωγή πολιτιστικών ενδιαφερόντων των δημοτών ,η προβολή και η ανάδειξη του τοπικού πολιτισμού και η μύηση των νέων στις εικαστικές τέχνες και δημιουργίες.

Η αυλαία άνοιξε εντυπωσιακά στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, όπου στο χώρο φιλοξενείται ένα σύμπλεγμα τεχνών και που θα μπορείτε να επισκεφθείτε και να θαυμάσετε μέχρι και τις 24 Μαρτίου.

Η είσοδος σε όλες τις ποικίλες εκδηλώσεις μέχρι και τις 24 Μαρτίου είναι ελεύθερη για το κοινό και το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, μουσικές εκδηλώσεις από διάφορες ορχήστρες και χορωδίες, χορευτικές παραστάσεις έντεχνου,social και παραδοσιακού χορού και άλλα δρώμενα.

Παράλληλα στοχεύοντας στον πολιτιστικό αλλά και κοινωνικό χαρακτήρα της εκδήλωσης θα γίνονται δεκτές όποιες προσφορές των επισκεπτών για το κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο του Δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ