Ανοίγει το Παραμυθένιο Κάστρο των Χριστουγέννων

arta kastrox1

arta kastrox1

Τις πύλες του ανοίγει την Παρασκευή στις 18:30 το «Παραμυθένιο Κάστρο», το Χριστουγεννιάτικο χωριό, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων στο Κάστρο της Άρτας.

Φέτος, η εκδήλωση θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιανουαρίου με την είσοδο να είναι εντελώς δωρεάν, ενώ οι επισκέπτες, που αναμένεται να έρθουν όχι μόνο από την Άρτα, αλλά από την Ήπειρο και από πολλές περιοχές της χώρας, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε ένα Χριστουγεννιάτικο κόσμο μέσα στο Κάστρο της Άρτας, να συμμετάσχουν στις καθημερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις, να κάνουν βόλτες με το τραινάκι του Κάστρου, να μπουν στο Αερόστατο που φέτος θα υπάρχει στην εκδήλωση, καθώς και συμμετέχουν σε εργαστήρια και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Την προσεχή Παρασκευή, στις 16 Δεκεμβρίου θα εγκαινιάσουν το πολιτιστικό πρόγραμμα του «Παραμυθένιου Κάστρου» οι C-REAL, μαζί με τους Μότζο Τζότζο, Μουσικό Σχολείο Άρτας, Φιλαρμονική Συλλόγου “ΣΚΟΥΦΑΣ” και τον DJ Gonis.

Κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης κάλεσε τον κόσμο να δώσει το «παρών» στο Κάστρο. «Στόχος μας με την διοργάνωση του Παραμυθένιου Κάστρου είναι να δώσουμε λίγες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς στους συμπολίτες μας, καθώς και στους φίλους της Άρτας που θα έρθουν τα Χριστούγεννα στην πόλη μας. Παράλληλα, θέλουμε να τονώσουμε την τοπική οικονομία ιδιαίτερα τις ημέρες των εορτών. Ελπίζουμε ότι και φέτος ο κόσμος θα αγκαλιάσει το Παραμυθένιο Κάστρο» ανέφερε.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι επισήμως οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αρταίων ξεκινούν από αύριο το απόγευμα στις 19:00 στην κεντρική πλατεία με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ