Ανοίγει το εστιατόριο και η πισίνα του The Lake Hotel

the lac

Σημείο αναφοράς στον γευστικό χάρτη της πόλης, το εστιατόριο Π Restaurantτου The Lake Hotel άνοιξε και πάλι τις πόρτες του και περιμένει τους επισκέπτες του να απολαύσουν ένα ταξίδι γεύσεων, εφαρμόζοντας τα εγκεκριμένα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας.

Ο σεφ του ξενοδοχείου, Γιώργος Ρίζος, τιμά τη γαστρονομική παράδοση της Ηπείρου και σχεδιάζει πιάτα υψηλής ποιότητας, τα οποία απογειώνουν την εξερεύνηση στον κόσμο της παραδοσιακής γεύσης. Το μενού του εστιατορίου συνδυάζει τη γευστική ιστορία της περιοχής με τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις, παρασύροντας τους επισκέπτες σε μια γαστριμαργική εμπειρία, γεμάτη εντάσεις και εκπλήξεις. Το ταξίδι γεύσεων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας στο ξενοδοχείο και συμπληρώνει αρμονικά τη θέα στους κήπους του ξενοδοχείου, την πισίνα και τα νερά της λίμνης Παμβώτιδας!

Στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν έναν παράδεισο ανέσεων και παροχών υψηλού επιπέδου. Μικροί και μεγάλοι έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαύσουν και πάλι δροσιστικές βουτιές και χαλάρωση κάτω από τον ήλιο στην εντυπωσιακή πισίνα του The Lake Hotel, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν την εμπειρία του ξενοδοχείου σε ένα απόλυτα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον, αφού τα πρωτόκολλα και τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που λαμβάνονται, εξετάζονται συνεχώς και προσαρμόζονται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τον COVID-19.

Σημειώνεται ότι το ξενοδοχείο 5 αστέρων, απέσπασε δύο βραβεία στα φετινά Tourism Awards 2020, αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και την καινοτομία στον τομέα του τουρισμού. Η πρώτη διάκριση για το The Lake Hotel ήρθε με το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «City Hotel» και η δεύτερη ήρθε να ανταμείψει την πράσινη φιλοσοφία του ξενοδοχείου, με το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Sustainability, Ορθολογική διαχείριση ενέργειας/Μείωση Κατανάλωσης Φυσικών Πόρων/Μείωση Ενεργειακού Αποτυπώματος».

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 2651 024100 – [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ