Άνω κάτω με την φορτοεκφόρτωση

Η εισήγηση που κατατέθηκε στην επιτροπή κυκλοφοριακών θεμάτων για την δημιουργία θέσεων φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων και την κατάργηση θέσεων στάθμευσης των φορτοταξί εξελίσσεται σε έναν ακόμη πονοκέφαλο για την Δημοτική Αρχή.

Και όχι τυχαία…

Οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο κλάδο είναι στην κυριολεξία οργισμένοι καθώς με τις νέες ρυθμίσεις που σχεδιάζονται θα είναι αδύνατο να δουλέψουν.

Ήδη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον εφοδιασμό της κεντρικής αγοράς είναι πολλά και σημαντικά..

Κάποιοι αποφάσισαν να τα κάνουν ακόμη μεγαλύτερα αφού στο μυαλό τους μπορεί να έχουν Ευρωπαικές πρωτεύουσες αλλά μάλλον αγνοούν την εικόνα της πόλης η οποία δεν εξαντλείται μεταξύ της Μιχαήλ Αγγέλου και της Πλατείας Πάργης.

Κι αφού οι πρώτες αντιδράσεις καταγράφηκαν το θέμα των αλλαγών πάγωσε για λίγο αλλά όπως αναφέρουν πληροφορίες σύντομα θα ξανάρθει..

Κάποιοι βιάζονται να πάρουν αποφάσεις, πιστεύοντας ότι έτσι θα αφήσουν την… σφραγίδα τους στην πόλη.. Εν τω μεταξύ εκείνο το Σχέδιο Βιώσιμης Κινητικότητας που θα δώσει λύσεις και σε τέτοια ζητήματα βρίσκεται ακόμη υπό μελέτη.. Ωσότου τελειώσει ο καθένας θα έχει κάνει ότι νομίζει σωστό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ