Ανησυχία και σκέψεις για νέα μέτρα στην αγορά

agora maggelou

Νέα μέτρα εξετάζει να λάβει η κυβέρνηση έπειτα από τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν στους εμπορικούς δρόμους το Σαββατοκύριακο δημιουργώντας ανησυχίες στους ειδικούς.

Σχολιάζοντας την έντονη κινητικότητα των πολιτών που ακολούθησε το άνοιγμα της αγοράς, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι η κυβέρνηση εξετάζει σχέδιο για τις ώρες που θα επιτρέπεται οι πολίτες να κάνουν τα ψώνια τους, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

«Είναι λάθος να θεωρούμε ότι στέλνοντας πολλά SMS, ξεγελάμε το σύστημα και το κράτος», τόνισε ο κ. Σταμπουλίδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, προσθέτοντας πως φέρνουμε σε δύσκολη θέση την Πολιτεία που καλείται να λάβει περιοριστικά μέτρα. Όπως σημείωσε, έχουμε πατριωτική ευθύνη για να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας.

Σύμφωνα με τον κ. Σταμπουλίδη, ένα από τα μέτρα που εξετάζονται είναι να χρησιμοποιηθεί η ηλεκτρονική εφαρμογή e-katanalotis, προκειμένου ο πολίτης να βλέπει στο κινητό του τον διαθέσιμο χρόνο που έχει προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του, επισημαίνοντας όμως ότι υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, όπως είναι ότι ορισμένες ηλικιακές ομάδες δεν έχουν τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ