«Ανήλιαγα σοκάκια», παρουσίαση στο Ελατοχώρι

aniliaga sokakia

Το βιβλίο «Ανήλιαγα σοκάκια» του Ελατοχωρίτη συγγραφέα Άγγελου Μητσόπουλου θα παρουσιαστεί το Σάββατο, 10 Αυγούστου στο Ελατοχώρι Ζαγορίου.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον χώρο του δημοτικού σχολείου. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της δανειστικής βιβλιοθήκης του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελατοχωρίου.

Γράφει για το βιβλίο η Κατερίνα Σιδέρη:

«Από τα βιβλία που διαβάζω, επιλέγω μια φράση που μου κίνησε το ενδιαφέρον για να την μοιραστώ μαζί σας. Από το βιβλίο του Άγγελου Μητσόπουλου, επέλεξα την παρακάτω: […σε μια χώρα που ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο χωριό το πιο κα[1]λοδιατηρημένο κτήριο δεν είναι το σχολείο, μην περιμένετε προκοπή!]

Με κύριο σημείο αναφοράς την Ήπειρο, ο αναγνώστης γίνεται συνοδοι[1]πόρος του Ερμή, ακολουθεί τα βήματά του, σταματά να ξαποστάσει στα χνάρια του και γίνεται μάρτυρας των εσώψυχών του».

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ Νίκας.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google