Ανοίγει την Παρασκευή το χριστουγεννιάτικο χωριό

XRISTOYGENNAΣτην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες για την προετοιμασία του χριστουγεννιάτικου χωριού που θα στηθεί στην πλατεία Ανδρούτσου στην Πρέβεζα και θα ανοίξει τις πύλες του την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα, με πολλές εκπλήξεις, δρώμενα αλλά και μελωδίες.

Η Πρέβεζα έχει στολιστεί γιορτινά και για πρώτη φορά ο Δήμος Πρέβεζας θα μεταμορφώσει την κεντρική πλατεία της πόλης σε ένα πανέμορφο, μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό που θα υποδέχεται έως τις 2 Ιανουαρίου μικρούς και μεγάλους.

Στο μικρό χωριό θα υπάρχουν ξύλινες κατασκευές οι οποίες θα αντιπροσωπεύουν καλλιτεχνικές, εκπαιδευτικές, και εθελοντικές δραστηριότητες, τα παιδιά θα μπορούν να φωτογραφηθούν στο σπίτι του Αι Βασίλη και να ταχυδρομήσουν το γράμμα τους, να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και κατασκευές στο σπίτι των ξωτικών, και διασκεδάσουν με τους παραμυθάδες στο παραμυθόσπιτο, να φτιάξουν γλυκά και άλλα στο σπίτι των εκπλήξεων.

Στον ίδιο χώρο θα φιλοξενηθεί και το Σπίτι της Αγάπης για τους συμπολίτες μας, που χρήζουν στήριξης και εκεί τα παιδιά θα μπορούν να χαρίσουν τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και παλιά παιχνίδια.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή το πνεύμα της προσπάθειας αυτής διακατέχεται, από την έννοια της προσφοράς και του εθελοντισμού, χωρίς καμία εμπορική χρήση των χώρων και των δράσεων, προσπάθεια η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε προσφορά των συνανθρώπων μας και η οποία στόχο έχει την ίδια την κοινωνία της πόλης μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ