Ανεξαρτητοποιήθηκαν Καραμανίδης και Κωνσταντάκη στην Πρέβεζα

sinedriasi ds preveza dimairesies

Δύσκολα γίνονται τα πράγματα για τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και για το υπόλοιπο της θητείας. Η παράταξή του με μόλις οκτώ συμβούλους  στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν είχε πλειοψηφία ακόμη και μετά την συνεργασία της με την παράταξη του Βαγγέλη Ροπόκη.

Τώρα τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο καθώς ο Νίκος Γεωργάκος κατά τις δημαιρεσίες που έγιναν έχασε δύο πρωτοκλασάτα στελέχη του.

Τον μέχρι τώρα πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώτο σε σταυρούς προτίμησης Δημήτρη Καραμανίδη και την αντιδήμαρχο Αθηνά Κωνσταντάκη.

Ο κ. Καραμανίδης με μία λιτή δήλωση έκανε γνωστή την αποχώρησή του από την παράταξη με την οποία εξελέγη, ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο προεδρείο.

Όπως είπε θα παραμείνει ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του απέναντι στους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν.

Ο αντιδήμαρχος Αθηνά Κωνσταντάκη σε δήλωση που έκανε κατά την έναρξη της συνεδρίασης διαπίστωσε παρέκκλιση της Δημοτικής Αρχής από τις αρχές της και ως εκ τούτου όπως είπε αποφάσισε να προχωρήσει στην ανεξαρτητοποίησή του.

Στην ίδια συνεδρίαση ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Ροπόκης έκανε γνωστό ότι η συνεργασία της παράταξής του με την παράταξη του Δημάρχου λαμβάνει τέλος.

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Λεωνίδας Αργυρός, εκλογή που πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς το ενδιαφέρον είχαν κερδίσει οι ανεξαρτητοποιήσεις που είχαν προηγηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ