Ανεξαρτητοποιήσεις στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων

agnanta

Ανακατατάξεις και ανεξαρτητοποιήσεις καταγράφονται το διάστημα αυτό σε αρκετούς δήμους, συνδεδεμένες πιθανότατα με τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ανεξαρτητοποιήσεις και στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων. Δύο δημοτικοί σύμβουλοι εκλεγμένοι με την «Προοδευτική συνεργασία Αλλαγής» οι Καπέλης Όμηρος και Τσαλοκώστας Παναγιώτης εγκατέλειψαν την παράταξή τους.

Η αντίδραση της παράταξης ήταν άμεση και εξαιρετικά καυστική.

«Την ώρα που η παράταξή μας προσπαθεί να δημιουργήσει ένα μέτωπο προοδευτικών-δημοκρατικών-αριστερών δυνάμεων στον τόπο μας απέναντι στην χωρίς όραμα,  ανύπαρκτη (εκτός εργολαβιών και ρουσφετιών), παράταξη του κ Χασιάκου, οι πρώην συνοδοιπόροι εγκαταλείπουν το πλοίο χωρίς την αίσθηση του χρέους ενημέρωσης των συνδημοτών. Αποφεύγοντας τις στοιχειώδεις δημοκρατικές διαδικασίες διαλόγου φαίνεται πως ψάχνουν μόνο την πολιτική τους (ίσως και οικονομική τους) επιβίωση παρά το κοινό συμφέρον του τόπου (που εμπεριέχει και το δικό τους). Ψιλά γράμματα πολιτικού ήθους θα μας πείτε. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ανοιχτά, δημοκρατικά, συλλογικά και με αλληλεγγύη για τη νίκη της δικής μας παράταξης στις ερχόμενες εκλογές και την αλλαγή στον τόπο μας» σημειώνει σε ανακοίνωσή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ