Ανεβάζουν ρυθμούς τα κόμματα.. Περιοδείες και ψηφοδέλτια

ekloges (1)

Λίγοι μήνες μας χωρίζουν από τις βουλευτικές εκλογές και σχεδόν ένας χρόνος από τις αυτοδιοικητικές.

Τα κόμματα αρχίζουν να ανεβάζουν ρυθμούς ο χρόνος για τις κάλπες κυλά αντίστροφα. Ο Οκτώβριος αναμένεται να είναι καθοριστικός για τον σχεδιασμό των κομματικών επιτελείων μέχρι τις εκλογές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινά και πάλι τις περιοδείες με στόχο να επισκεφθεί μέχρι τις εκλογές όλες τις περιφέρειες και τους νομούς της χώρας παρουσιάζοντας το έργο της κυβέρνησης αναδεικνύοντας σε τοπικό επίπεδο την επίλυση ζητημάτων που χρόνιζαν.

Ένας από τους πρώτους σταθμούς στην περιοδεία του Πρωθυπουργού αναμένεται να είναι ο Νομός  Άρτας.

Εντός του μήνα θα γίνουν συσκέψεις για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων όπου θα συζητηθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Περιοδείες θα πραγματοποιήσει και ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ και στην αξιωματική αντιπολίτευση μένει η παρουσίαση περίπου του 90% των ψηφοδελτίων για τις εθνικές εκλογές. Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει τις διαδικασίες και για την κατάρτιση των αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων τα οποία θα είναι αποτέλεσμα ευρύτερων συνεργασιών. Μάλιστα στόχος είναι μέχρι τον Ιανουάριο να έχουν ληφθεί αποφάσεις για τις Περιφέρειες και τους μεγάλους Δήμους της χώρας.

Σε χορό.. ψηφοδελτίων βρίσκεται και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο είχε ανοίξει τις διαδικασίες εδώ και αρκετό καιρό.

Η οριστικοποίηση των ψηφοδελτίων για όλα τα κόμματα είναι συνάρτηση των αποτελεσμάτων της απογραφής, η οποία μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν θα εφαρμοστεί στις εκλογές, όπως λογικά θα έπρεπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ