ΠΑΜΕ Υγείας: Ανεφάρμοστες κι επικίνδυνες εντολές

panepistimiako nosokomeio

Με ένα αιχμηρό σχόλιο αντιδρά το ΠΑΜΕ Υγείας στο έγγραφο- εντολή της 6ης ΥΠΕ για την δημιουργία 4ης Μονάδας Λοιμωδών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και την μετατροπή της Παθολογικής του Χατζηκώστα σε μονάδα Covid-19.

Σημειώνεται ότι το ΠΑΜΕ Υγείας είναι το μοναδικό μέχρι στιγμής που τοποθετείται απέναντι στο ατελείωτο αλαλούμ που έχει προκληθεί εν μέσω πανδημίας στα δύο νοσοκομεία των Ιωαννίνων.

Χαρακτηρίζει τις εντολές ανεφάρμοστες και επικίνδυνες. Σημειώνει ότι η 4η ΜΕΛ θέλει χρόνο και εργασίες για να καταστεί λειτουργική.

Τα περιστατικά των κλινικών ρευματολογικής, δερματολογικής και ενδοκρινολογικής μαζί με τον εξοπλισμό και το υλικό τους αν πάνε στην Παθολογική του Πανεπιστημιακού που έχει δεχθεί ήδη τα περιστατικά της γαστρεντερολογικής για να γίνει η ΜΕΛ 3, θα φρακάρει και δεν θα μπορεί να δεχθεί τα περιστατικά από τις παθολογικές του Χατζηκώστα που ζητείται να κλείσουν.

«Είναι τόσο μεγάλη η έλλειψη επιτελικού σχεδιασμού και χάρτινη η υποδομή που ένα εργοστάσιο όπως η Πίνδος και ένα Γηροκομείο, τινάζουν το σύστημα. Και στα χειρότερα.. Είναι τραγικό που δέκα μέρες μετά την επίσκεψη Καρβέλη υπάρχει πλήρης ακινησίας και δεν μπορούν να κάνουν ένα βήμα μπροστά.. Και είναι όλοι στις θέσεις τους», καταλήγει το σχόλιο του ΠΑΜΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ