Ανδρέας Παπασπύρου: Θα εργαστούμε για έναν Δήμο με δυνατή φωνή

papaspirou

Με ποσοστό 54,4% ο Ανδρέας Παπασπύρου κέρδισε τον Δήμο Κόνιτσας και από την 1η Ιανουαρίου επιστρέφει στο αξίωμα του Δημάρχου.

Λίγες μέρες μετά τις εκλογές ο κ. Παπασπύρου απευθύνει τις ευχαριστίες του προς όλους τους πολίτες και τονίζει την ανάγκη για συλλογική δουλειά ώστε να γυρίσει σελίδα η Κόνιτσα.

«Σας ευχαριστώ όλες και όλους για την εμπιστοσύνη με την οποία μας τιμήσατε στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και με ποσοστό 54,43% μας αναθέσατε την ευθύνη της Διοίκησης του Δήμου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ευχαριστώ και όσους από τους συνδημότες μας είχαν άλλη επιλογή, για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν τόσο κατά την προεκλογική περίοδο, όσο και κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

Ευχαριστώ τους υποψηφίους της παράταξής μας, για την προσπάθεια που κατέβαλλαν , ώστε το μήνυμα «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ», μήνυμα ενότητας, αισιοδοξίας και ελπίδας, να διαδοθεί σε όλη την τοπική κοινωνία.

Ευχαριστώ το προσωπικό του Δήμου για την άριστη διοργάνωση της εκλογικής διαδικασίας.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου σε όσους εκλέχθηκαν, από όλες τις δημοτικές παρατάξεις και θα αποτελέσουν το Δημοτικό Συμβούλιο για την επόμενη πενταετία, που προβάλλει μπροστά μας με προκλήσεις, αλλά και αναπτυξιακές ευκαιρίες.

Οραματιζόμαστε ένα Δήμο σύγχρονο, συμμετοχικό, κοινωνικά δίκαιο, διεκδικητικό απέναντι στη κεντρική εξουσία, με δυνατή φωνή για την επίλυση των προβλημάτων και την πρόοδο του τόπου μας.

Πρέπει να εργασθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

«Οι καιροί ου μενετοί», αναφέρει ο κ. Παπασπύρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ