Αναζητώντας στα χιόνια τις βλάβες του δικτύου ύδρευσης

dimarxoi tzoumerka

dimarxoi tzoumerka

Στα ορεινά, τα οποία καλύπτονται από μεγάλες ποσότητες χιονιού, βρέθηκαν οι δήμαρχοι Κεντρικών Τζουμέρκων Μαρίνος Γαρνέλης και Γεωργίου Καραισκάκη Περικλής Μίγδος καθώς και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Κώστας Αλιμαράς, προκειμένου να δουν επί τόπου την κατάσταση στο δίκτυο ύδρευσης.

Τα προβλήματα παραμένουν έντονα τόσο από τις βλάβες που έχουν σημειωθεί λόγω του παγετού όσο και από τις μειωμένες ποσότητες που διοχετεύονται στα δίκτυα από τις πηγές Βρυζοκάλαμου οι οποίες έχουν παγώσει.

Σημαντικό πρόβλημα παρουσιάζεται και στο δίκτυο προς το Τετράκωμο και Καστανιά όπου υπάρχει βλάβη η οποία λόγω των καιρικών συνθηκών ( πάνω από μισό μέτρο χιόνι παντού κατά μήκος της διαδρομής του δικτύου) δεν μπορεί να εντοπιστεί ! Σε επιτόπιο έλεγχο που έκαναν ο Δήμαρχος μας και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Βρυζοκαλάμου στο σημείο καταμερισμού του νερού για τα δίκτυα Τετρακώμου και Καστανιάς διαπιστώθηκε ότι δεν φτάνει νερό λόγω βλάβης του δικτύου και περιορισμού της ποσότητας των Πηγών.

Επιδιώκεται η προσέγγιση των Πηγών και ο εντοπισμός της βλάβης του δικτύου αλλά τόσο η χιονόπτωση όσο και το πάγωμα των Πηγών δυσκολεύουν την επίλυση του προβλήματος.

Οι δύο Δήμαρχοι και ο Πρόεδρος είναι σε συνεχή επικοινωνία και καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ