Αναζητώντας λύση για το ΚΤΕΛ

mpezas stilios

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το υπεραστικό ΚΤΕΛ Άρτας τόσο στις υποδομές όσο και στις εγκαταστάσεις του αποτέλεσαν το βασικό αντικείμενο συζήτησης στη συνάντηση που είχε ο τοπικός βουλευτής Γιώργος Στύλιος με τον πρόεδρο της ΕΤΑΔ Αντώνη Μπέζα.

Ο  Βουλευτής επισήμανε στον κ. Πρόεδρο ότι Διοίκηση και τα μέλη του ΚΤΕΛ δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προσπαθώντας να ανταποκριθούν στην εμπιστοσύνη των πολιτών, ωστόσο οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές  είναι σημαντικές. Το επιβατικό  κοινό συχνά δυσανασχετεί σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν στους χώρους αναμονής.

Ο κ. Στύλιος, αναφέρθηκε επίσης στο θέμα αξιοποίησης του οικοπέδου του ΚΤΕΛ για την κατασκευή νέου και σύγχρονου σταθμού. Επισήμανε ότι ο Υπεραστικός Σταθμός ΚΤΕΛ αποτελεί την πρώτη καθώς και την τελευταία εικόνα που αποκομίζουν κάθε χρόνο χιλιάδες φοιτητές και επισκέπτες της Άρτας. Μπορεί να γίνει μια καλή επένδυση από τους μετόχους του ΚΤΕΛ που να είναι επωφελής για τους ίδιους, την Άρτα και το Ελληνικό Δημόσιο. Οι κ. Στύλιος και Μπέζας συμφώνησαν για νέα συνάντηση στην οποία θα λάβει μέρος και η Διοίκηση του ΚΤΕΛ, κατά την οποία θα συζητηθούν ενδελεχώς τα παραπάνω θέματα.

Ο κ. Στύλιος αναφέρθηκε επίσης στο περιφερειακό κλιμάκιο της ΕΤΑΔ στην Άρτα. Επισήμανε στον κ. Μπέζα ότι εκτός από το νομό Άρτας, εξυπηρετεί και τους νομούς Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Λευκάδας και Πρέβεζας και ζήτησε την καλύτερη οργάνωση και την ενίσχυσή του. Επιπλέον του πρότεινε να επισκεφτεί την Άρτα με την πρώτη ευκαιρία για να δει τα παραπάνω προβλήματα διά ζώσης. 

Ο κ. Μπέζας ανέφερε ότι θα εξετάσει τα θέματα που έθεσε ο κ. Στύλιος, ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε κλίμα συνεργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ